Ελλάδα

Σεπόλια: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Παρουσιάστηκαν στην αστυνομία άλλοι 2

Σεπόλια: Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Παρουσιάστηκαν στην αστυνομία άλλοι 2

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς οι αρχές προχώρησαν σε νέα σύλληψη.

Πρόκειται για έναν 33χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με την ανήλικη έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νωρίτερα είχαν ταυτοποιηθεί δύο ακόμα άτομα για συνομιλίες με το κορίτσι στην διαδικτυακή εφαρμογή.

Σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στην αστυνομία, εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν.

Και τα δύο άτομα δήλωσαν ότι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του τρέχοντος έτους συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Όπως εξακριβώθηκε, τα στοιχεία των ανωτέρω ημεδαπών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η παθούσα στην επίμαχη εφαρμογή. Κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της 12χρονης

«Ο κατηγορούμενος με οδήγησε στην αποθήκη του καταστήματος, με την πρόφαση να πάρουμε κάποια χαρτιά και να συμμαζέψουμε και άρχισε να με θωπεύει. Tην επόμενη φορά που πήγα στο κατάστημα, με οδήγησε ξανά στην αποθήκη, όπου με χρήση απειλών με εξανάγκασε σε συνουσία», αποκάλυψε η 12χρονη και σόκαρε ακόμη περισσότερο την κοινή γνώμη.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. οι κάμερες από το κατάστημα του Μίχου

Όπως μεταδίδουν οι αστυνομικοί ρεπόρτερ της ΕΡΤ, στο κατάστημα του 53χρονου υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που εξετάζονται ήδη από τις Αρχές, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι δεν υπάρχουν κάμερες στην αποθήκη.

Το παιδί φέρεται να προσπάθησε να περιγράψει τα χαρακτηριστικά τους και να δώσει τα μικρά τους ονόματα, ενώ θέμα χρόνου θεωρείται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος Γιάννης Σοφιανίδης ανέφερε ότι «Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ. Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος. Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο. Της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία, γιατί είναι ανήλικη και μπλόκαρα το τηλέφωνο της».

Οι 212 πελάτες

Σε ότι αφορά τις συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης με τους 212 υποψήφιους πελάτες (το οποίο φέρεται να διαχεριζόταν ο 53χρονος), αυτές γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής blindchat. Σε αυτές, κατά πληροφορίες, αποτυπώνονται τόσο το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν. Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες έχουν σήμερα κατεβάσει το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως “είσαι ακόμα μικρή” και “έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλωσεις“.

Οι δύο κατηγορούμενοι αρχικά είχαν διορίσει ως δικηγόρο τους τον Φ. Κρανίδιωτη, αλλά ανακάλεσαν την εντολή πριν την απολογία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε παραστεί ως συνήγορος στην υπόθεση του διαζυγίου του Ηλία Μίχου με τη σύζυγό του, το οποίο εκδόθηκε στις 4 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν τη σύλληψη του 53χρονου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments