Lifestyle

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η τρυφερή φωτογραφία μητέρας-γιου την ώρα του θηλασμού

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η τρυφερή φωτογραφία μητέρας-γιου την ώρα του θηλασμού

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ιωάννα Σιαμπάνη: Πριν από δύο εβδομάδες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, Ιωάννα Σιαμπάνη καθώς πριν από δύο εβδομάδες έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η influencer, υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Siampani (@ioanna__siampani)

Η Ιωάννα Σιαμπάνη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και πολλές φορές ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, το βράδυ της Παρασκευής δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον νεογέννητο γιο της, την στιγμή του θηλασμού.

Υπενθυμίζεται πως η Ιωάννα Σιαμπάνη πριν από δύο εβδομάδες δημοσιοποίησε το ευτυχές γεγονός, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, ενώ λίγο αργότερα έκανε και την πρώτη της ανάρτηση αγκαλιά με το μωρό της.

“Έχει επαληθευτεί. Στο πρόσωπο μου διακρίνεις ανάμεικτα συναισθήματα, Τα περισσότερα από αυτά πρωτόγνωρα. Με λέξεις δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν σε κράτησα στην αγκαλιά μου και με κοίταξες στα μάτια. Σαν να με ήξερες ένιωσα και τα ξέχασα όλα. Σε αγαπω μικρέ μου Φώτιε, Για πάντα δίκη σου. Η μαμά σου” έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments