Αθλητισμός

Το έργο του Ματίας Αλμέιδα για την εξέλιξη και τη βελτίωση της ΑΕΚ είναι εμφανές

Το έργο του Ματίας Αλμέιδα για την εξέλιξη και τη βελτίωση της ΑΕΚ είναι εμφανές

Πηγή Φωτογραφίας: Onsports.gr

Το έργο του Ματίας Αλμέιδα για την εξέλιξη και τη βελτίωση της ΑΕΚ είναι εμφανές καθώς η Ένωση μετά από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι πρώτη σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες που αφορούν την επίθεση, τη δημιουργία, αλλά και την ανασταλτική λειτουργία.

Στις μισές από τις νίκες της ΑΕΚ οι κινήσεις από τον πάγκο έχουν δώσει λύσεις, με τον Ματίας Αλμέιδα να αποδεικνύει ότι είναι ένας προπονητής που δουλεύει στο μυαλό του πολύ τα παιχνίδια κάνοντας ουσιαστικές παρεμβάσεις κατά τη διάρκειά τους.

Το έργο του Ματίας Αλμέιδα για την εξέλιξη και τη βελτίωση της ΑΕΚ είναι εμφανές καθώς η Ένωση μετά από οκτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι πρώτη σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες που αφορούν την επίθεση, τη δημιουργία, αλλά και την ανασταλτική λειτουργία. Ό,τι προσπαθεί να περάσει ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός στους παίκτες του στις προπονήσεις φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Και μπορεί η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο να μην έπιασε την απόδοση των τριών τελευταίων αγώνων, ωστόσο πήρε στο τέλος το τέταρτο σερί «τρίποντο» με τη δύναμη της έδρας, αλλά και το βάθος του ρόστερ να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Συν τοις άλλοις αυτό που αποδείχθηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ότι ο Αλμέιδα διαβάζει τα ματς κατά τη διάρκειά τους και οι αλλαγές του δίνουν λύσεις. Μάλιστα στις μισές από τις νίκες της Ένωσης οι κινήσεις του από τον πάγκο όχι μόνο βοήθησαν, αλλά ήταν κομβικές για τα τρίποντα με κοινή συνισταμένη την παρουσία του Άμραμπατ.

Στο ματς με τον Ατρόμητο στην OPAP Arena η μεσαία γραμμή της ΑΕΚ με εξαίρεση τον Πινέδα δεν τράβηξε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλμέιδα άλλαξε αρχικά τους Σιμάνσκι και Ελίασον με τους Γιόνσον και Άμραμπατ αντίστοιχα στο 63′ και έπειτα στο 70′ αντικατέστησε και τον Γκατσίνοβιτς με τον Μάνταλο. Και η νίκη με το πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων που λύτρωσε την Ένωση ήρθε με τη συμμετοχή και των τριών αλλαγών. Ο Γιόνσον γέμισε ωραία μέσα στην περιοχή, ο Μάνταλος πήγε στην πορεία της μπάλας και κέρδισε το πέναλτι από την ανατροπή του Μαυρομμάτη ενώ στη συνέχεια ο Άμραμπατ εκτέλεσε εύστοχα για να δώσει στο φινάλε τους τρεις βαθμούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments