Ελλάδα

12χρονη Κολωνός: Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε η μητέρα της

12χρονη Κολωνός: Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε η μητέρα της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ενώπιον της 33ης ανακρίτριας οδηγήθηκε η μητέρα της 12χρονης, προκειμένου να απολογηθεί τη για υπόθεση βιασμού της κόρης της στον Κολωνό

Ενώπιον της 33ης ανακρίτριας οδηγήθηκε η μητέρα της 12χρονης, προκειμένου να απολογηθεί τη για υπόθεση βιασμού της κόρης της στον Κολωνό. Πριν από την έναρξη της απολογίας κατέθεσαν ως μάρτυρες η θεία του κοριτσιού και η μεγάλη κόρη της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξαν ενώπιον της ανακρίτριας ότι η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Στα δικαστήρια είναι παρών και ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος βλέποντας την κατηγορούμενη μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα. Η 37χρονη γυναίκα καλείται σήμερα να δώσει απαντήσεις σε όσα καταλογίζονται στο κατηγορητήριο, μετά τη σύλληψή της για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.

Ποια τα στοιχεία σε βάρος της μητέρας

Σύμφωνα με τη δικογραφία υπάρχουν στοιχεία που την βαρύνουν, στοιχεία που σχετίζονται με μικρά χρηματικά ποσά που φαίνεται να έχει δεχθεί σε λογαριασμό της και τα οποία, σύμφωνα με τον εκ των συνηγόρων της Απόστολο Λύτρα, δεν εμβάστηκαν από τον συγκατηγορούμενό της για μαστροπεία, αλλά από άλλα πρόσωπα.

Φαίνεται, επίσης, πως ένα από τα στοιχεία που τη φέρνουν αντιμέτωπη με τη δικαστική λειτουργό είναι η ενεργοποίηση του ψεύτικου προφίλ του κοριτσιού σε ιστότοπο ραντεβού από το wi-fi του σπιτιού. Το στοιχείο αυτό, κατά τη δικογραφία, καθιστά την 37χρονη μητέρα ύποπτη ως συνδιαχειρίστρια του επίμαχου λογαριασμού που είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος.

Η ίδια από την πλευρά της αρνείται ότι γνώριζε το παραμικρό. Μάλιστα, επικαλείται τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ηλία Μίχο όταν ενημερώθηκε από τη θεία του παιδιού για το τι συμβαίνει.

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες

Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν από τον ανακριτή οι τρεις συλληφθέντες των τελευταίων ημερών για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Η προθεσμία τους δόθηκε προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να δώσουν εξηγήσεις στην Τετάρτη. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments