Lifestyle

J2US: Η Άντζελα Δημητρίου φίλησε στο στόμα με πάθος τον Νίκο Κοκλώνη

J2US: Η Άντζελα Δημητρίου φίλησε στο στόμα με πάθος τον Νίκο Κοκλώνη

Πηγή Φωτογραφίας: Open TV

J2US: Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Τα ζευγάρια εντυπωσίασαν, υπήρξαν όμως και εκείνα που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω με τις φωνητικές και τις χορευτικές τους ικανότητες.

Εκείνη που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, ήταν η Άντζελα Δημητρίου με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

View this post on Instagram

A post shared by Angela Dimitriou (@angeladimitriou_official)

Η γνωστή τραγουδίστρια στο J2US είναι ζευγάρι με τον Παύλο Σταματόπουλο.Όταν ολοκλήρωσαν την ερμηνεία τους, ο Νίκος Κοκλώνης ενθουσιασμένος έσπευσε να τους χαιρετίσει και τότε η Άντζελα Δημητρίου, τον φίλησε στο στόμα.

Το τραγούδι «Όνειρο Απατηλό» ερμήνευσαν στο stage του «J2US» η Άντζελα Δημητρίου και ο Παύλος Σταματόπουλος, αλλά δεν άκουσαν και τα καλύτερα λόγια από την κριτική επιτροπή, συγκεντρώνοντας μόλις 23 βαθμούς.

Το γεγονός αυτό δεν έδειξε να στενοχωρεί ούτε κατ’ ελάχιστο ούτε την couch ούτε τον… εκπαιδευόμενο Παύλο Σταματόπουλο οι οποίοι μπορεί να μην έκλεψαν την παράσταση στο λαμπερό σόου, αλλά έβαλαν… φωτιά στο χθεσινό Σαββατόβραδο μέσω Διαδικτύου.

Μάλιστα, το Twitter αποθέωσε την Λαίδη του λαϊκού τραγουδιού για την σικάτη εμφάνισή της καθώς και για την ερμηνεία της.

Οι τηλεθεατές εκθείασαν στα social media και ειδικά στο Twitter, την Άντζελα Δημητρίου που φορούσε ένα χρυσό μάξι φόρεμα το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments