Lifestyle

“Στη φυλακή ο Θοδωρής Μαραντίνης”: Ξέφυγε η κόντρα με Σίσσυ Χρηστίδου – Απίστευτο πρωτοσέλιδο

“Στη φυλακή ο Θοδωρής Μαραντίνης”: Ξέφυγε η κόντρα με Σίσσυ Χρηστίδου – Απίστευτο πρωτοσέλιδο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους, έπειτα από αγωγή που είχε καταθέσει η παρουσιάστρια.

Ένοχος κρίθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων επειδή όπως φαίνεται δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του Σίσσυ Χρηστίδου το απαιτούμενο ποσό που είχε οριστεί για τη διατροφή των παιδιών τους.Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής και συνθέτης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με τη διατροφή έπειτα από αγωγή που είχε καταθέσει η παρουσιάστρια για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις λέγοντας μόνο: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

Το θέμα πάντως πήρε μεγάλες διαστάσεις, απασχόλησε αρκετές εκπομπές της τηλεόρασης, ενώ πρωτοσέλιδο περιοδικού κυκλοφόρησε με τον πρωτοσέλιδο τίτλο: «Στη φυλακή ο Θοδωρής Μαραντίνης»!

Ιδού..

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments