Αθλητισμός

Χάμες: Ο Κολομβιανός δίνει την ελπίδα για την επόμενη μέρα

Χάμες: Ο Κολομβιανός δίνει την ελπίδα για την επόμενη μέρα
Ξεχώριζε σαν τη «μύγα μέσα στο γάλα» και από τους 22 του γηπέδου.

Ξεχώριζε σαν τη «μύγα μέσα στο γάλα» και από τους 22 του γηπέδου. Δεν υπήρχε άλλωστε καμία αμφιβολία για την παγκόσμια κλάση του. Το ζητούμενο ήταν ο βαθμός ετοιμότητάς του. Για τον Χάμες Ροντρίγκες το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα μείνει ως το πρώτο μεγάλο ματς με τα ερυθρόλευκα, και το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που κάνει αισθητή την παρουσία του. Στην Κρήτη μπήκε στην επανάληψη και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ανατροπή επί του ΟΦΗ, με τον ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ισοφάρισε με ένα εντυπωσιακό σε εκτέλεση γκολ και αυτός που επεδίωξε να νικήσει μόνος του το ματς.

Δεν τα κατάφερε γιατί απλά στο ποδόσφαιρο σπάνια ένας μπορεί να φέρει την «άνοιξη»…

Όλα όσα έκανε όμως ο Χάμες Ροντρίγκες στο χορτάρι του Καραϊσκάκη αποτελούν την ελπίδα για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Μπορεί το ματς να άφησε πικρή γεύση για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, μπορεί η υπόθεση πρωτάθλημα με το -10 μετά από μόλις 8 αγωνιστικές να είναι πολύ δύσκολη για τους ερυθρόλευκους, η επόμενη μέρα όμως αν αντιμετωπιστεί από όλους με ψυχραιμία και υπομονή μπορεί να είναι καλύτερη.

Ο Χάμες Ροντρίγκες δείχνει πως μπορεί ο Ολυμπιακός να «χτίσει» τη νέα του ομάδα γύρω του. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ στα 31 του χρόνια και χωρίς να έχει βρεθεί ακόμη σε φουλ ρυθμό έδειξε απέναντι στον ΠΑΟΚ πόσο εύκολο είναι το ποδόσφαιρο αν το κατέχεις… Έκανε το δύσκολο να μοιάζει απλό με τον τρόπο που «μοίραζε» και οργάνωνε το παιχνίδι των πρωταθλητών. Και αν είχε λίγους συμπαραστάτες σήμερα θα ήταν αυτός σε πρώτο πλάνο.

Ο Χάμες που «πήδηξε στον Θεό» για να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ, φτάνοντας στα 2,4 μέτρα (!!!) και που βρήκε τέσσερις φορές τους συμπαίκτες του σε θέση για γκολ. Τέσσερις ασίστ που πέταξαν στα «σκουπίδια» οι ερυθρόλευκοι, είτε μιλάμε για τον Μπακαμπού, είτε για τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Ένα εξαιρετικό passing game από τον Κολομβιανό άσο από τα πόδια του οποίου περνούσαν όλες οι επιθέσεις του Ολυμπιακού. Από το 15-20΄και μετά έως και την ώρα που ο Μίτσελ αποφάσισε να τον βγάλει από το ματς διακρίνοντας πως έχει κουραστεί ο Χάμες ήταν το Α και το Ω του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments