Διεθνή

Ρωσία: Δεκατρείς νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά απο τη συντριβή αεροσκάφους σε πολυκατοικία

Ρωσία: Δεκατρείς νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά απο τη συντριβή αεροσκάφους σε πολυκατοικία

Πηγή Φωτογραφίας: tass

68 άνθρωποι διασώθηκαν ενώ συνολικά 360 απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους

Ο αριθμός των νεκρών από πυρκαγιά που προκλήθηκε από συντριβή μαχητικού αεροσκάφους στην αυλή κτιρίου κατοικιών στην πόλη Γέισκ στη νότια Ρωσία, ανήλθε σε 13 άτομα, με την απομάκρυνση των συντριμμιών στο σημείο, σύμφωνα με τα ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης.

“Οι διασώστες ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό των συντριμμιών. Δέκα πτώματα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων διάσωσης, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 13 άτομα, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά. Δεκαεννέα άτομα τραυματίστηκαν στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Οι προσπάθειες διάσωσης επέτρεψαν τη διάσωση 68 ανθρώπων, είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι περισσότεροι από 360 απομακρύνθηκαν.

Ένα μαχητικό-βομβαρδιστικό Su-34 συνετρίβη στο Γέισκ κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής του πτήσης από στρατιωτικό αεροδρόμιο, καθώς ένας από τους κινητήρες του τυλίχθηκε στις φλόγες. Τα καύσιμα που χύθηκαν κατά τη διάρκεια της συντριβής αναφλέγονταν, με τη φωτιά να επεκτείνεται σε ένα παρακείμενο  κτίριο κατοικιών 9 ορόφων. Οι πιλότοι εκτινάχθηκαν. Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε να παράσχει όλη την απαραίτητη βοήθεια στα θύματα της έκτακτης ανάγκης, όπως μεταδίδει το Tass

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments