Αθλητισμός

Εντυπωσιάστηκε όλη η Ευρώπη

Εντυπωσιάστηκε όλη η Ευρώπη

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Το «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ ήταν μία «βόμβα», από πλευράς Θρύλου, η οποία… έσκασε.

Δεν έχει τελειωμό η βελτίωση του Ολυμπιακού. Σε κάθε ματς εμφανίζεται, αν όχι καλύτερος, πιο έτοιμος, πιο ικανός. Δεν χρειάζεται πάντα να είσαι ο καλύτερος για να νικήσεις, αν και στο μπάσκετ 9 στις 10 φορές έτσι είναι. Νικάει ο καλύτερος. Ο κόουτς είπε «δεν παίξαμε καλά». Το εννοούσε. Δεν θέλει να βλέπει έναν Ολυμπιακό, ο οποίος απλώς θα νικάει, ακόμη και αν δεν είναι καλός. Θέλει έναν Ολυμπιακό που θα είναι πάντα (ή σχεδόν πάντα, ΟΚ…) καλός. Και άρα σε θέσε να νικάει.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Το «διπλό» στην έδρα της Ρεάλ ήταν μία «βόμβα», από πλευράς Θρύλου, η οποία… έσκασε. Μία… προειδοποιητική βολή, όμως. Ο Ολυμπιακός έδειξε για τρίτο συνεχόμενο ματς τα… δόντια του. Και η αλήθεια είναι μία… Τρόμαξε όλη η Ευρώπη!

Εάν κάποιος θεώρησε ότι το «διπλό» στη Βαρκελώνη ήταν… συγκυριακό, βλέποντας εκείνο στη Ρεάλ, το βράδυ της Τετάρτης, θα κατάλαβε ότι μάλλον ο Ολυμπιακός δεν πάει με τη… συγκυρία. Πάει με την ποιότητά του. Και τη δουλειά του. Και το ταλέντο του. Πάει με βάση το πλάνο του και με βάση τους εξαιρετικούς παίκτες, τους οποίους έφερε κοντά τον ένα με τον άλλο, για να υλοποιήσει αυτό το πλάνο…

Δεν σταματάει εδώ ο Ολυμπιακός. Και δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα. Έχει κάνει ήδη τρομερά πράγματα, στη φετινή Ευρωλίγκα. Ήδη. Το 3/3 με δύο ΜΕΓΑΛΕΣ εκτός έδρας νίκες… Και προχωρά. Προχωρά τρομάζοντας όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments