Αθλητισμός

Μπορεί ο Ολυμπιακός να το γυρίσει ή μια χαμένη χρονιά;

Μπορεί ο Ολυμπιακός να το γυρίσει ή μια χαμένη χρονιά;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι στοιχηματικές εταιρείες πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να το γυρίσει. Το θέμα είναι να το πιστέψουν άπαντες στο λιμάνι και να παραδειγματιστούν από το πάθος του Χάμες.

Κοίταξα από περιέργεια τις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Και ξέρετε αυτές, σπάνια κάνουν λάθη, δε μοιράζουν λεφτά κι φυσικά δεν είναι μέλη σε φιλόπτωχο ταμείο, κάποιου Ιερού Ναού…

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τις αποδόσεις, είναι ότι τον Ολυμπιακό τον φοβούνται. Ακόμα και τώρα που βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω, δεν τον έχουν ξεγράψει από τη μάχη του τίτλου. Μπορεί από πρώτο φαβορί να έπεσε τρίτο (τα πρώτα δύο είναι λογικό ότι είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ) αλλά οι εταιρείες δεν ανοίγονται και δεν βάζουν απόδοση που δύσκολα την πιάνεις με ένα γεγονός.

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Το να καλύψει λοιπόν, ο Ολυμπιακός την διψήφια διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν τον τίτλο, πληρώνει 4,00. Νορμάλ απόδοση. Για να καταλάβετε την διαφορά, ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση έχει απόδοση 25!

Οι εταιρείες λοιπόν πιστεύουν στον Ολυμπιακό και δεν… ανοίγονται. Το θέμα είναι βέβαια να το πιστέψουν άπαντες στο λιμάνι. Διοίκηση, προπονητικό τιμ, παίκτες και οπαδοί.

Ναι η διαφορά είναι μεγάλη και η ομάδα δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση. Έγιναν λάθη, πρέπει να λυθούν αρκετά ζητήματα και το σημαντικότερο για μένα είναι να αποκτήσουν και πάλι οι «ερυθρόλευκοι» ψυχολογία. Να γυαλίζει το μάτι τους και όχι να μπαίνουν στα ματς, λες και πρόκειται για φιλικό με την δεύτερη ομάδα.

Είναι τουλάχιστον εκνευριστικό, η ομάδα να ξεκινά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και να βλέπει για 20 δευτερόλεπτα τους Θεσσαλονικείς να αλλάζουν τη μπάλα και να φτάνουν στην περιοχή του Τζολάκη και να απειλούν. Δεν έγινε εκεί το 0-1, αλλά ακριβώς με την ίδια φάση έγινε στο 58’ το 1-2.

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει ο Μίτσελ. Ο τρόπος με τον οποίο μπαίνει η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια. Όταν ξεκινάς χαλαρός και… ατσαλάκωτος δίνεις το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στο αποτέλεσμα. Και ο Ολυμπιακός αυτό το κάνει από την αρχή της σεζόν.

Οι παίκτες πρέπει να πάρουν παράδειγμα από τον Χάμες Ροντρίγκεζ. Έχει να αποδείξει κάτι ο Κολομβιανός σταρ; Όχι. Βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής του κατάστασης; Όχι. Και όμως παλεύει και γυρίζει για να μαρκάρει. Στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ, έχασε πέναλτι, αλλά στο καπάκι έδωσε μαγική ασίστ.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, πέτυχε ένα γκολ ενδεικτικό της κλάσης του και πανηγύρισε με πάθος, λες και δεν είχε σκοράρει ποτέ στην καριέρα του. Ένας πανηγυρισμός που γέμισε όλους τους φίλους της ομάδας.

Δεν γίνεται ο Χάμες να γυρίζει να μαρκάρει, να μοχθεί και να ζει το παιχνίδι και άλλοι να μην βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Ένα δυνατό φάουλ από ερυθρόλευκους δεν είδαμε. Κάτι που να δείχνει ότι έχουν σφυγμό και θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Τελείωσε το ματς και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν μία κίτρινη!

Έχει πολλά πράγματα να αλλάξει ο Μίτσελ και κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναθεωρήσει και κάποιες απόψεις για τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και τους έχουμε δει ελάχιστα ή καθόλου…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments