Διεθνή

ΗΠΑ: Επιτέθηκε με μέλισσες σε αστυνομικούς για να σταματήσει έξωση

ΗΠΑ: Επιτέθηκε με μέλισσες σε αστυνομικούς για να σταματήσει έξωση

Πηγή Φωτογραφίας: efsa europa

Η κατοικία, έξω από το Σπρίνγκφιλντ, ανήκε σε έναν άνδρα που είχε επί χρόνια δικαστική διαμάχη για να απομακρυνθεί από το σπίτι, συγκεντρώνοντας την υποστήριξη ακτιβιστών κατά της έξωσης, συμπεριλαμβανομένης της Γουντς

Ως “όπλο” ένα σμήνος μελισσών χρησιμοποίησε μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη, για να διώξει τους αστυνομικούς που πήγαν να επιδώσουν το έγγραφο έξωσης.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν η Ρόρι Γουντς, μία 55χρονη επαγγελματίας μελισσοκόμος, έφθασε στο εν λόγω σπίτι στο Λονγκμίντοου, ενώ οι δικαστικοί επιμελητές βρίσκονταν στη διαδικασία εκτέλεσης της ειδοποίησης έξωσης, ανέφερε το τμήμα του σερίφη.

Η κατοικία, έξω από το Σπρίνγκφιλντ, ανήκε σε έναν άνδρα που είχε επί χρόνια δικαστική διαμάχη για να απομακρυνθεί από το σπίτι, συγκεντρώνοντας την υποστήριξη ακτιβιστών κατά της έξωσης, συμπεριλαμβανομένης της Γουντς, δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος

Η γυναίκα έφτασε με το αυτοκίνητό της και βγαίνοντας προσπάθησε να ανοίξει τα καπάκια για να απελευθερώσει τις μέλισσες.

Ένας αστυνομικός προσπάθησε να τη σταματήσει, αλλά καθώς οι εξαγριωμένες μέλισσες άρχισαν να βγαίνουν έξω και να κάνουν κύκλους στην περιοχή, εκείνος απομακρύνθηκε. Ένα από τα καπάκια της κυψέλης έσπασε με συνέπεια η περιοχή να κατακλυστεί από μέλισσες, τσιμπώντας όποιος έβρισκαν. Ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε.

Εν τω μεταξύ, η Γουντς φόρεσε μια επαγγελματική στολή μελισσοκόμου για να προστατεύσει τον εαυτό της και μετέφερε έναν πύργο από μέλισσες στην εξώπορτα του σπιτιού, προσπαθώντας να σταματήσει την έξωση. Στο σημείο εκείνο, συνελήφθη.

«Υποστηρίζω το δικαίωμα των ανθρώπων να διαδηλώνουν ειρηνικά, αλλά όταν περάσετε τη γραμμή και βάζετε το προσωπικό μου και το κοινό σε κίνδυνο, υπόσχομαι ότι θα συλληφθείτε», δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Χάμπντεν, Νικ Κόκι.

Οι προσπάθειες να επικοινωνήσουν με έναν δικηγόρο για τη Γουντς ήταν ανεπιτυχείς, ενώ αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες κακουργημάτων και μία πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Η ίδια δηλώνει αθώα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments