Lifestyle

Asia Express: Το ζευγάρι που έφυγε με κλάματα – Αγνώριστοι από τις λάσπες οι παίκτες

Asia Express: Το ζευγάρι που έφυγε με κλάματα – Αγνώριστοι από τις λάσπες οι παίκτες

Πηγή Φωτογραφίας: Star

Asia Express: Από τη δοκιμασία εξαιρέθηκαν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός οι οποίοι και είχαν κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο.

Το “Asia Express” επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του Star, με ένα νέο επεισόδιο, όπου τα ζευγάρια κλήθηκαν να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τη θέση τους στην επόμενη χώρα, το Λάος.

Η Βιβή και η Kat Kat επέστρεψαν στο παιχνίδι, ενώ ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός ολοκλήρωσαν το προηγούμενο race κατακτώντας την πρώτη θέση και την ασυλία, απολαμβάνοντας την τελευταία διαδρομή στην Καμπότζη κάνοντας τουρισμό και έχοντας στην παρέα τους… δελφίνια!

Το race της αποχώρησης διεξήχθη ανατολικά και πιο συγκεκριμένα σε ένα επαρχιακό σχολείο, όπου μεταξύ άλλων τα ζευγάρια έμαθαν πώς ονομάζονται ορισμένες γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην γλώσσα των Χμερ, με τη βοήθεια μικρών μαθητών.

Εν συνεχεία, τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε ένα αγώνισμα που θύμιζε… Survivor αφού έπρεπε να κυλιστούν μέσα στις λάσπες έρποντας. Εκεί, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αν και χρειάστηκε να γεμίσουν λάσπες.

Όπως είπαμε, από τη δοκιμασία εξαιρέθηκαν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός οι οποίοι και είχαν κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο.

Παράλληλα, η Χριστίνα και η Μαρία βρέθηκαν στην τελευταία θέση στην προηγούμενη δοκιμασία και έτσι έπρεπε να κουβαλούν μαζί τους ένα Τινγκ Μονγκ, δηλαδή ένα τεράστιο παραδοσιακό σκιάχτρο.

Μετά το τέλος του race, τα ζευγάρια βρέθηκαν μπροστά στον Πέτρο Πολυχρονίδη για να μάθουν ποιοι θα αποχωρήσουν.

Αυτοί που τερμάτισαν τελευταίοι και δεν τα κατάφεραν τελικά ήταν η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis και έφυγαν οριστικά από το “Asia Express”.

Μάλιστα, αποφάσισαν να δώσουν το κολιέ ασυλίας τους στη Ρασέλ και την μητέρα της, σε μία συγκινητική στιγμή, με ορισμένες παίκτριες μάλιστα να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments