Αθλητισμός

Οριστικό Ανακοινώθηκε: Αυτό το κανάλι θα δείξει την Basket League

Οριστικό Ανακοινώθηκε: Αυτό το κανάλι θα δείξει την Basket League

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Εξελίξεις σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League...

Οι εξελίξεις σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Basket League για τη σεζόν 2022-23 είναι οριστικές πλέον!ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ ήρθαν σε συμφωνία για κεντρική διαχείριση και η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει για μία ακόμη χρονιά όλους τους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως ομόφωνα το Δ.Σ. του αποδέχθηκε την πρόταση της ΕΡΤ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League, με όλες τις ΚΑΕ να συμφωνούν στη δίκαιη κατανομή των εσόδων.

View this post on Instagram

A post shared by ΕΣΑΚΕ (@esake.gr)

Έτσι, όλοι οι Έλληνες πολίτες για μία ακόμη σεζόν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρωτάθλημα από ελεύθερο κανάλι.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποδέχθηκε με ομόφωνη απόφαση του την πρόταση της ΕΡΤ Α.Ε. για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Basket League της σεζόν 2022-23.

Η κεντρική διαχείριση παγιώνεται ως μέθοδος διαπραγμάτευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ύστερα από δύο δεκαετίες, ενώ οι ΚΑΕ συμφώνησαν στην κατανομή των εσόδων αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ενωμένες προχωρούν στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος.Σε αυτή την προσπάθεια σημαντική είναι η συμβολή της ΕΡΤ, από την οποία αναμένουμε να επικυρώσει την σχετική πρόταση της».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments