Αθλητισμός

Πειθαρχικές διώξεις σε ΠΑΟΚ, Άρη, Καραπαπά

Πειθαρχικές διώξεις σε ΠΑΟΚ, Άρη, Καραπαπά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)/ Pixabay

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρη για τις ανακοινώσεις τους κατά της διαιτησίας, αλλά και στον Κώστα Καραπαπά για τις δηλώσεις που έκανε.
δίωξη στους “ασπρόμαυρους” για “δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις”.

Για τον ίδιο λόγο ασκήθηκε επίσης δίωξη και στην ΠΑΕ Άρης για την ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό, ενώ για δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών διώκεται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα ο Κώστας Καραπαπάς, έπεια τις δηλώσεις που πραγματοποίησε μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, εξαπολύοντας “πυρά” κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας.

Τόσο οι δύο ΠΑΕ αλλά και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κινδυνεύουν με 10.000 έως 40.000 ευρώ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε τις ακόλουθες πειθαρχικές διώξεις. – Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ – διότι δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

– Στον κ. Κώστα ΚΑΡΑΠΑΠΑ – διότι ως αξιωματούχος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν. Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2α, 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments