Αθλητισμός

Πινέδα: Χαρούμενος στην ΑΕΚ, όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ [vid]

Πινέδα: Χαρούμενος στην ΑΕΚ, όνειρό μου να παίξω στο Μουντιάλ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Απαντώντας στο ερώτημα για την επιλογή της Ένωσης και αν έπαιξε ρόλο ότι θα είχε χρόνο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει και μια θέση στο Μουντιάλ
Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το γεγονός ότι απολαμβάνει την παρουσία του στην ΑΕΚ και για το όνειρο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική του Μεξικό.

Ο 26χρονος μέσος της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα μιλώντας στον ANT1 ρωτήθηκε για την επιλογή της Ένωσης και αν έπαιξε ρόλο ότι στην ομάδα του Αλμέιδα θα είχε χρόνο συμμετοχής προκειμένου να διεκδικήσει και μια θέση στο Μουντιάλ: «Είναι αλήθεια. Το σκέφτηκα αυτό, μίλησα με τον προπονητή της εθνικής ομάδας και μου είπε ότι θα είναι σημαντικό να έχω χρόνο συμμετοχής. Αυτό που κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Θέλω κάθε μέρα να διασκεδάζω το ποδόσφαιρο», σχολίασε.

Όσον αφορά την πιθανή συμμετοχή του στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο Πινέδα πρόσθεσε: «Είμαι πολύ συγκινημένος είναι υπέροχο το ενδεχόμενο να μπορώ να εκπροσωπώ τη χώρα μου στο Μουντιάλ. Ο κόσμος στη χώρα μου είναι ενθουσιασμένος, υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Από μικρός εγώ θαύμαζα ορισμένους ποδοσφαιριστές, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα έπαιξα με μερικούς απ’ αυτούς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments