Αθλητισμός

Αλμέιδα: «Ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και πολλά έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα»

Αλμέιδα: «Ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και πολλά έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό στάθηκε στην ομαδική δουλειά που γίνεται για να δοθεί μια συγκεκριμένη ταυτότητα στην Ένωση, προσθέτοντας πως η στήριξη που βλέπει προς το πρόσωπό του είναι απίστευτη.

Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας στη NOVA ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό τόνισε πως μέσω της ομαδικής δουλειάς προσπαθεί να δώσει ταυτότητα στην ομάδα του και χαρακτήρισε «απίστευτη» τη στήριξη που υπάρχει προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη NOVA:

Για το ότι οι παίκτες της ΑΕΚ απολαμβάνουν να παίζουν ποδόσφαιρο: «Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση το να διασκεδάζουν οι παίκτες όταν παίζουν. Καταλαβαίνω αυτούς που είχαν λίγα λεπτά συμμετοχής και είχαν αυτή την απόδοση. Αυτό είναι που λέμε ομαδική δουλειά».

View this post on Instagram

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Για τη διαχείριση που κάνει στο ρόστερ: «Δεν σκέφτηκα ποτέ αν είναι εύκολο ή δύσκολο. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Εγώ ζω τη ζωή μου πάντα σεβόμενος τον διπλανό μου. Δηλαδή σέβομαι τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Δεν πιστεύω στα ατομικά χαρακτηριστικά του καθενός. Πιστεύω στο γκρουπ. Όταν το γκρουπ είναι ενωμένο και είναι καλά τότε ο προπονητής μπορεί να υπολογίζει τον κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Είχα πει ότι θα δείξω αυτά που λέω με τα έργα μου. Είναι πιθανό ότι θα κάνω λάθη πολλές φορές, αλλά προσπαθώ πάντα να δίνω προτεραιότητα στην ομάδα και όχι σε κάτι άλλο».

Για το αν περίμενε ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα ήταν αγαπητός: «Είμαι ευγνώμων στη ζωή που μου επιτρέπει να ζω διαφορετικές στιγμές. Δουλεύω με πολλή αγάπη, με πολύ πάθος, είμαι αφιερωμένος σε αυτό που κάνω. Ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και πολλά έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Εγώ δουλεύω ώστε η ομάδα να έχει μια ταυτότητα στο παιχνίδι της. Μέσα από τη μέθοδο της ομαδικής δουλειάς θέλουμε οι παίκτες να αποδώσουν σε αυτό που ζητάμε. Μέσα από τη δουλειά θέλουμε να δίνουμε κίνητρο στον κόσμο για να βλέπει ότι αυτό που κάνουμε αποδίδει. Αλλά πάνω από όλα πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Για μένα είναι σημαντικοί από τον φροντιστή, τον κηπουρό, μέχρι τον διευθυντή και το μεγαλύτερο στέλεχος στην ΑΕΚ. Αυτή η στήριξη που βλέπω να υπάρχει στην ΑΕΚ είναι κάτι το απίστευτο».

Για το ότι στο ματς με τον Ατρόμητο η ΑΕΚ δέχθηκε επικίνδυνες φάσεις: «Πάντα κάνω ανάλυση των αγώνων την επόμενη μέρα που είμαι πιο ήρεμος. Είναι φυσιολογικό οι αντίπαλοι να κάνουν φάσεις. Εμείς χάσαμε γκολ και ίσως αν μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα, ίσως το παιχνίδι να είχε τελειώσει νωρίτερα. Αλλά πάντα λέω ότι σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Κάθε ομάδα έχει τη δική της στρατηγική, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και το σέβομαι πάντα».

Για το εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό: «Περιμένω και ελπίζω οι παίκτες μου να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο σεβόμενοι τον αντίπαλο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι που κάνουμε ως τώρα. Αν έχουμε παρόμοια συμπεριφορά και όρεξη θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς πάντα κάνουμε ανάλυση των αντιπάλων. Είναι μια ομάδα που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Παίζουν εντός έδρας. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments