Ελλάδα

Σεπόλια: Αίτημα για αποφυλάκιση της μάνας της 12χρονης

Σεπόλια: Αίτημα για αποφυλάκιση της μάνας της 12χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που οδήγησε την μητέρα της 12χρονης στη φυλακή κατέθεσε ο συνήγορος της Απόστολος Λύτρας.

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που οδήγησε την μητέρα της 12χρονης στη φυλακή κατέθεσε ο συνήγορος της Απόστολος Λύτρας. Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή και δεν μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα.

Με την προσφυγή ζητείται η αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους. Εν τω μεταξύ, στις 24 Φεβρουαρίου 2023 θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο πατέρας της 12χρονης.

Σε βάρος του πατέρα της 12χρονης είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του κατά τη διάρκεια κατ’ οίκον έρευνας που πραγματοποίησε η αστυνομία μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης της κόρης του. Ο κατηγορούμενος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα, αλλά η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του.

Στη ΓΑΔΑ και ένας ακόμη άνδρας που συνομίλησε με τη 12χρονη

Στη ΓΑΔΑ προσήλθε αυτοβούλως και ένας ακόμη άνδρας, που φέρεται να συνομίλησε με τη 12χρονη από τα Σεπόλια σε στη διαδικτυακή εφαρμογή.

Όπως τονίζεται σχετικά σε ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για έναν 54χρονο Έλληνα που ανέφερε ότι την άνοιξη συνομιλούσε με άτομο που πιθανώς να είναι η ανήλικη που έχει πέσει επανειλημμένως θύμα βιασμού και μαστροπείας. Ο άνδρας, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε και η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει την έρευνα για τη συμμετοχή του στην υπόθεση.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθε αυτοβούλως 54χρονος ημεδαπός στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Ο ανωτέρω ανέφερε ότι την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments