Lifestyle

Ομοφυλόφιλος έκανε έρωτα με 150 άντρες και τελικά κατάλαβε ότι είναι στρέιτ

Ομοφυλόφιλος έκανε έρωτα με 150 άντρες και τελικά κατάλαβε ότι είναι στρέιτ

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail- The Cut

Στα 19 του εργάστηκε ως άντρας συνοδός και τότε έλεγε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία πως θα παντρευόταν κάποια στιγμή άντρα.

Ένας άνδρας που για όλο το 2018 δεν έκανε καθόλου σeξ μετά το χωρισμό του με το φίλο του, συνειδητοποίησε ότι είναι στρέιτ – και τώρα θέλει να πάει μια γυναίκα.Σε ηλικία 14 ετών, ο 27χρονος σήμερα Dominic Hilton από το Bournemouth, μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ήταν 100% γkέι.Στα 19 του εργάστηκε ως άντρας συνοδός και τότε έλεγε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία πως θα παντρευόταν κάποια στιγμή άντρα.

Αλλά, …

…αφότου χώρισε με τον πρώην του, την Ημέρα των Χριστουγέννων το 2017, έδωσε μία υπόσχεση στον εαυτό του να περάσει το 2018 χωρίς σeξ για να μείνει λίγο μόνος.Τώρα έχει καταλήξει στο ότι είναι στρέιτ και αποφάσισε να πάει μια γυναίκα – αφότου συνειδητοποίησε ότι δεν ελκύεται πλέον… Ένας άνδρας που για όλο το 2018 δεν έκανε καθόλου σeξ μετά το χωρισμό του με το φίλο του, συνειδητοποίησε ότι είναι στρέιτ – και τώρα θέλει να πάει μια γυναίκα.

Σε ηλικία 14 ετών, ο 27χρονος σήμερα Dominic Hilton από το Bournemouth, μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ήταν 100% γkέι.

Στα 19 του εργάστηκε ως άντρας συνοδός και τότε έλεγε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία πως θα παντρευόταν κάποια στιγμή άντρα.

Αλλά, αφότου χώρισε με τον πρώην του, την Ημέρα των Χριστουγέννων το 2017, έδωσε μία υπόσχεση στον εαυτό του να περάσει το 2018 χωρίς σeξ για να μείνει λίγο μόνος.

Τώρα έχει καταλήξει στο ότι είναι στρέιτ και αποφάσισε να πάει μια γυναίκα – αφότου συνειδητοποίησε ότι δεν ελκύεται πλέον από τους άντρες μετά από ένα χρόνο αποχής από το σeξ.

Ο Dominic, ο οποίος είχε πάνω από 150 άντρες σeξoυαλικούς συντρόφους, δήλωσε: “Το σeξ είναι κάτι που μου άρεσε πάντα, αλλά μετά από ένα έτος, κατάλαβα ότι δεν με ελκύουν πια σeξoυαλικά οι άντρες.”

“Αν με ρωτούσες στο παρελθόν εάν ένα άτομο μπορεί να αλλάξει τη σeξoυαλικότητά του, θα έλεγα όχι – αλλά είμαι η ζωντανή απόδειξη ότι τελικά μπορεί.”

“Ήταν κάτι που έγινε σταδιακά – δεν ήταν σαν να κατέβασα κάποιον διακόπτη – και τώρα ψάχνω ένα κορίτσι για να δεθώ μαζί του.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments