Οδηγός

ΑΣΕΠ 2E2022: Μόνιμες προσλήψεις σε Εκπαίδευση και υπουργείο Περιβάλλοντος

ΑΣΕΠ 2E2022: Μόνιμες προσλήψεις σε Εκπαίδευση και υπουργείο Περιβάλλοντος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Ε/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Ε/2022 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 31 του ν.4765/2021 (Α΄6), όπως ισχύει, που αφορά στην πλήρωση συνολικά δέκα (10) θέσεων και ειδικότερα εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) και μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία).

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων για την 4Ε/2021

Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4E/2021 (Φ.Ε.Κ. 25/11.5.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, μεταξύ άλλων, δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Ε.Φ.Ε._ «Δ») ‘’ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’’ Ν.Π.Δ.Δ, [Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας – Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων], με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:

  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις Εργαστηριακών Χώρων» (κωδικός Θέσης: 10026) και
  • Μία (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο «Μικροηλεκτρονική» (κωδικός Θέσης: 10027).

Στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι υποψήφιοι στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι πίνακες προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού Φ.Ε.Κ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments