Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Η συμπεριφορά του Μίτσελ απέναντί του γεννά και πάλι προβληματισμό

Κώστας Φορτούνης: Η συμπεριφορά του Μίτσελ απέναντί του γεννά και πάλι προβληματισμό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Παιχνίδι που προσφερόταν για να πάρουν οι Ερυθρόλευκοι ένα άνετο τρίποντο να χορτάσουν τον κόσμο τους με γκολ και θέαμα.

Παιχνίδι που προσφερόταν για να πάρουν οι Ερυθρόλευκοι ένα άνετο τρίποντο να χορτάσουν τον κόσμο τους με γκολ και θέαμα. Το 2-0 μέσα σε μόλις έξι λεπτά στο 28′, προμήνυε μία πολύ εύκολη συνέχεια για πρωταθλητές, που πράγματι επιβεβαιώθηκε, φτάνοντας… σβηστά στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Εκείνο ωστόσο που μου προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση, είναι η συμπεριφορά του Μίτσελ απέναντι στον Φορτούνη. Ενώ ο έμπειρος μέσος βρίσκεται σε μία διαδικασία να αρχίσει να ξαναπαίρνει σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής για να βρει τα πατήματά του και να μπει πλήρως στο αγωνιστικό πλάνο του προπονητή του, ο Ισπανός προπονητής τον σήκωσε για προθέρμανση στις αρχές του β’ μέρους και ο “Φορτού”… κάηκε στο ζέσταμα.

Σε ένα παιχνίδι που εξελισσόταν εντελώς αδιάφορα για τον Ολυμπιακό, ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας δεν μπήκε να παίξει ούτε για ένα λεπτό! Αν δεν είναι αυτό “καψόνι” και μήνυμα προς τον παίκτη, τότε τι είναι.

Μοιάζει δεδομένο ότι, για μία ακόμη φορά, κάτι… τρέχει με τον Φορτούνη στον Ολυμπιακό. Τα “περιμένει να δει περισσότερα ο Μίτσελ στις προπονήσεις”, ο Κατάσκοπος τα ακούει βερεσέ. Αν περίμενε να δει περισσότερα ο Ισπανός τεχνικός, δεν θα τον σήκωνε καν για ζέσταμα. Επαναλαμβάνω, σε ένα ματς με τη Λαμία που βρίσκεται ήδη στο 2-0 κι αντ’ αυτού ο προπονητής του προτιμάει να βάλει στον αγώνα τον… 38χρονο Βαλμπουενά, που σημειωτέον δέχτηκε και μία πολύ βαριά θλάση η οποία θα τον κρατήσει για μήνες εκτός δράσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments