Αθλητισμός

Champions League: Η Μπενφίκα «έκλεψε» την πρωτιά στον 8ο όμιλο με το 6-1 επί της Μακάμπι Χάιφα

Champions League: Η Μπενφίκα «έκλεψε» την πρωτιά στον 8ο όμιλο με το 6-1 επί της Μακάμπι Χάιφα

Πηγή Φωτογραφίας: Sportsnet

Champions League: Οι Μιλανέζοι κέρδισαν 4-0 τη Σάλτσμπουργκ

Η Μίλαν διέλυσε τη Σάλτσμπουργκ στον… τελικό πρόκρισης του 5ου ομίλου και ακολούθησε την Τσέλσι στους 16, ωστόσο η τρομερή Μπενφίκα ολοκλήρωσε τη μαγική της πορεία με το εκκωφαντικό 1-6 στη Χάιφα και την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο όπου μετά την κλήρωση ολοι πόνταραν πως στις δύο πρώτες θέσεις θα βρίσκονταν Παρί και Γιουβέντους. Κι όμως η Παρί έμεινε δεύτερη κι η Γιουβέντους έσωσε το ευρωπαϊκό της μέλλον χάρις στη νίκη των Πορτογάλων στο Ισραήλ.

View this post on Instagram

A post shared by UEFA Champions League (@championsleague)

Ξεκινώντας από τον 5ο όμιλο Μίλαν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολιβιέ Ζιρού (2 γκολ και 2 ασίστ) συνέτριψε 4-0 τη Σάλτσμπουργκ κι έγινε η 16η και τελευταία ομάδα που “σφράγισε” το εισιτήριό της στους “16”.

Ο Γάλλος σέντερ φορ στα 35 του ήταν απολαυστικός για μία ακόμη φορά με τη Μίλαν να πετυχαίνει δεύτερη διαδοχική τεσσάρα καθώς είχε προηγθεί το 4-0 στο Ζάγκρεμπ.

Στο 14′ ο Ζιρού έκανε το 1-0 κι αφού η Σάλτσμπουργκ στάθηκε καλά στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο, με την έναρξη του δευτέρου ο Ζιρού έβγαλε την ασίστ στον Κρούνιτς για το 2-0 (46′). Στο 57΄ ο Γάλλος μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0, φτάνοντας τα τέσσερα τέρματα στη φετινή διοργάνωση και στο 90’+2’ έστρωσε στον Μεσίας για το 4-0.

Στον άλλο ματς του ομίλου η Ντινάμο Ζάγκρεμπ αιφνιδίασε την Τσέλσι και προηγήθηκε με τον Πέτκοβιτς στο 7ο λεπτό, αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας οι Λονδρέζοι είχαν κάνει την ανατροπή, με Στέρλινγκ (18΄) και Ζακάρια (30΄).Στον 7ο όμιλο η Σεβίλλη προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ράφα Μιρ, αλλά η Σίτι με μπροστάρη τον Άλβαρεζ (ένα γκολ-από μαγική μπαλιά Ντε Μπρόινε- και δύο ασίστ) έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με την ισοφάριση να έρχεται από τον 17χρονο Λούις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments