Lifestyle

GNTM 5: Το Instagram της 20χρονης Δέσποινας που δεν μπλοφάρει ποτέ

GNTM 5: Το Instagram της 20χρονης Δέσποινας που δεν μπλοφάρει ποτέ

Πηγή Φωτογραφίας: Debater

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Είναι από την Πετρούπολη & το GNTM είναι η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ

Το GNTM 5 προχωράει και η Δέσποινα είναι ένα από τα κορίτσια που έχει ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη ομορφιά της και το «πείσμα» της για να μείνει.

Το 20χρονο κορίτσι ήταν αυτό, που αν θυμάστε είχε κυριολεκτικά ρίξει στα πατώματα τον Γιώργο Καράβα στην audition της. Ο κριτής είχε πει τότε ότι η Δέσποινα μοιάζει «πολύ ακριβό κορίτσι», με την καλή έννοια. Ένα μοντέλο δηλαδή, για ρούχα υψηλής ραπτικής.Αν και τα μαλλιά τα οποία είχε μέχρι σήμερα ήταν όμορφα, η Βίκυ Καγιά αποφάσισε στο Makeover να τη «μεταμορφώσει» από την… ωραία της γειτονιάς σε top model.

    • Η Δέσποινα Σαρρή έρχεται από την Πετρούπολη, όπου ζει με τους γονείς και τον αδελφό της
    • Είναι 20 ετών
    • Σπουδάζει ναυτιλιακά στα Ψαχνά Ευβοίας.
    • Παράλληλα με της σπουδές της, εργάζεται σαν σερβιτόρα σε καφέ-μπαρ
    • Το GNTM είναι στην ουσία η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ, καθώς είχε μέχρι τώρα κάνει μόνο μία ερασιτεχνική φωτογράφιση για ρούχα φίλης της
    • Δηλώνει πολύ ανυπόμονη, οξύθυμη και τέρας λογικής
    • Αυτό που πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι τα πράσινα μάτια της αλλά η… τρέλα της
    • Η Δέσποινα Σαρρή έχει ως motto της τη φράση: «Δεν παίζει άγχος»
    • Η 20χρονη διατηρεί στο Instagram ένα προφίλ με λίγες αναρτήσεις. Λίγες και καλές θα μπορούσαμε να πούμε

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο