Lifestyle

Συνελήφθη η «γιατρός των επωνύμων» με τα παράνομα σκευάσματα: Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη

Συνελήφθη η «γιατρός των επωνύμων» με τα παράνομα σκευάσματα: Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Η 48χρονη χορηγούσε θεραπείες και μη εγκεκριμένα σκευάσματα από τον ΕΟΦ.

Στη σύλληψη μίας 48χρονης γιατρού προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Η συγκεκριμένη γυναίκα, κατηγορείται για χορήγηση παράνομων σκευασμάτων και ουσιών ντόπινγκ αλλά και απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥ.

Η συγκεκριμένη γυναίκα εργαζόταν στο κέντρο υγείας Ζωγράφου. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες δεν είχε επαφή με ασθενείς αφού η θέση της ήταν σε μικροβιολογικό εργαστήριο. Η συλληφθείσα κούραρε αθλητές, μοντέλα και επώνυμους οι οποίοι, μάλιστα διαφήμιζαν τη δουλειά της μέσω αναρτήσεών τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Η 48χρονη χορηγούσε θεραπείες και μη εγκεκριμένα σκευάσματα από τον ΕΟΦ.

Υποσχόταν, μεταξύ άλλων, αύξηση της λίμπιντο, των αθλητικών επιδόσεων, μείωση της τριχόπτωσης αλλά και μείωσης της κούρασης και των πόνων στη μέση. Ανάμεσα στους πελάτες της ήταν ο Γιώργος Μανίκας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύντροφος της Ιωάννας Τούνης.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η γνωστή influencer ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της εκπομπής «T-live» για τη δράση της γιατρού. Ωστόσο, η απάντησή της ήταν με αρκετή δόση ειρωνείας.

«Έχει έρθει στο σπίτι του Δημήτρη η κοπέλα. Δεν έχω να πω κάτι, όλα καλά. Να είστε καλά, δεν με ενδιαφέρει να τοποθετηθώ πάνω σε κάτι. Συγγνώμη θα ενημερωθείτε από εμένα το τι προσφέρει μία θεραπεία. Γκουγκλάρετε το. Γιατί δεν ρωτάτε την ίδια την κοπέλα; Δεν θα ήθελα να διαφημίσω κάποιον. Δεν έχω χρόνο και δεν έχω και διάθεση. Να είστε καλά», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.

Η δράση της γιατρού ξεκινάει από τον Μάρτιο του 2020. Μάλιστα, είχε συστήσει και εταιρεία με ανύπαρκτες εγκαταστάσεις προκειμένου να δικαιολογήσει τα ποσά που κέρδιζε. Ανάμεσα στους πελάτες της ήταν και ο Ντίνος Μήτογλου. Ο μπασκετμπολίστας έχει κινηθεί νομικά κατά της γιατρού. Ο Έλληνας φόργουρντ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και από τότε η καριέρα του έχει μπει στον «πάγο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments