Αθλητισμός

ΠΑΟ Β’ – Απόλλων Λαρ: Ο Ανδρικόπουλος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με το 5-2 [vid]

ΠΑΟ Β’ – Απόλλων Λαρ: Ο Ανδρικόπουλος έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» με το 5-2 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Mikriliga.com

ΠΑΟ Β' - Απόλλων Λαρ: Πεντάρα στην πρεμιέρα για το τριφύλλι

Ο Παναθηναϊκός Β’ επικράτησε 5-2 του Απόλλωνα Λάρισας στην Καισαριαννή και μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League 2 για τη σεζόν 2022-23. Οι πράσινοι έπαιξαν ωραία μπάλα κατά διαστήματα, πέτυχαν πέντε γκολ με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ ενώ ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν ποτέ από τον αντίπαλο τους.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ στο 21′ όταν Ταβάρες, Αλμπάνης και Μαρτίνης άλλαξαν πάρα πολύ ωραία την μπάλα και ο τελευταίος με ωραίο διαγώνιο σουτ με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Ταβάρες έκανε το σουτ ο Μέλι έδιωξε και Αθανασακόπουλος από κοντά σούταρε έξω.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού όμως βρήκε δίχτυα στο 26′ όταν έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή επιχείρησε το σουτ η μπάλα κόντραρε άλλαξε πορεία και έγινε το 2-0.

Ένα λεπτό μετά τη σέντρα στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ με κοντινή προβολή του Ζαχαράκη. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και βρήκε και τρίτο γκολ στο 66′ με αυτογκόλ του Αυλωνίτη στην προσπάθεια του να κόψει τη μπάλα σε παράλληλο γύρισμα από τα αριστερά.

Στο 71′ ο Ηλιάδης με ωραίο σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 για να έρθει η μείωση του σκορ στο 73′ με τον Καλούση. Το τελικό 5-2 διεξήχθη στο 90′ με ωραία ενέργεια και σουτ του Ανδρικόπουλου μέσα από την περιοχή.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης (80’ Ανδρικόπουλος), Σιδεράς, Εμπό, Μαρτίνης, Ηλιάδης (78’ Σερπέζης), Βουτσάς, Κρυπαράκος (57’ Σαρδέλης), Αθανασακόπουλος, Ταβάρες (77’ Αντωνίου), Αλμπάνης (46’ Tερεζίου).

Απόλλων Λάρισας: Μέλι, Αυλωνίτης (89’ Ποτούσογλου), Γιαννίτσης, Φουρκιώτης (46’ Καλούσης), Ντ’ Αγκοστίνο (46’ Ζαχαράκης), Σταμάτης (76’ Μπαλογιάννης), Λίταινας, Σιατραβάνης, Λόπες (77’ Ντιουλγκέροφ), Χατζής, Κλιγγόπουλος.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (Α’ όμιλος)

  • Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ 1-1
  • Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-1
  • Απόλλων Πόντου – Διαγόρας 0-1
  • ΑΕΛ – Ηρακλής Λάρισας 3-0
  • Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 2-0
  • Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας 1-1
  • Παναθηναϊκός Β’ – Απόλλων Λάρισας 5-2

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments