Lifestyle

Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε με την πιο γλυκιά φωτογραφία στον γιό της

Η Σίσσυ Χρηστίδου ευχήθηκε με την πιο γλυκιά φωτογραφία στον γιό της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Μιχαήλ Άγγελος Μαραντίνης έχει τη γιορτή του και τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσαν τις ευχές στο γιο τους

Μεγάλη γιορτή σήμερα και για αρκετά από τα αγαπημένα και γνωστά μας πρόσωπα, είναι οικογενειακή υπόθεση. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ρούλα Ρέβη, αλλά και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν ένα κοινό, καθώς οι γιοι τους γιορτάζουν. Οι χαρούμενες μανούλες, έσπευσαν από το πρωί να μοιραστούν την ευτυχία τους, αλλά και την περηφάνια τους για τους μικρούς άντρες της ζωής τους. Κάποιες έκαναν την ίδια ευχή και αυτοτρολαρίστηκαν στην συνέχεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy (@sissychristidou)

Ο δεύτερος γιος της Σίσσυς Χρηστίδου έχει σήμερα τη γιορτή του και ο Μιχαήλ Άγγελος έλαβε από τη μαμά του την ωραιότερη και πιο συγκινητική αφιέρωση: «Χαρά της ζωής μου, φως της ψυχής μου, μικρέ μου άγγελε, πολύτιμε θησαυρέ μου. Χρόνια πολλά, λουσμένα από φως καθαρό, σαν αυτό που απλόχερα μοιράζεις…», έγραψε η παρουσιάστρια εμφανώς περήφανη για τον junior Μαραντίνη.

Αλλά και ο πατέρας του Θοδωρής, έκανε μία αφιέρωση στον Μιχαήλ Άγγελο με μία φωτογραφία από το παρελθόν που τον κρατά στην αγκαλιά του και τον χαρακτηρίζει ως τον μικρό του πρίγκιπα. Σήμερα δεν είναι δύσκολοι οι καιροί για πρίγκιπες, όπως λέει και το τραγούδι του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments