Focus

Ο Τζεφ Μπρίτζες αποκαλύπτει ότι μετά από θεραπεία κατάφερε να περπατήσει για το γάμο της κόρης του

Ο Τζεφ Μπρίτζες αποκαλύπτει ότι μετά από θεραπεία κατάφερε να περπατήσει για το γάμο της κόρης του

Πηγή Φωτογραφίας: Vanity Fair

Η προσπάθεια που έκανε η ηθοποιός που πάσχει από καρκίνο για να μπορέσει να περπατήσει μαζί της στην εκκλησία.

Ο Jeff Bridges δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος για παραπάνω από 45 δευτερόλεπτα, όμως κατάφερε να περπατήσει στο πλευρό της κόρης του στην εκκλησία την ημέρα του γάμου της.

View this post on Instagram

A post shared by Smirnov Smirnov Smirnov (@smirnovsmirnov9204)

Ο 72χρονος ηθοποιός περιέγραψε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα The Independent πως κατάφερε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν ώστε να βρεθεί στον γάμο της κόρης του που έγινε τον Αύγουστο του 2021, όπως ακριβώς ήθελε.

Ο σταρ που έχει λέμφωμα Non Hodgkin από τον Οκτώβρη του 2020 και νόσησε με κόβιντ τον Ιανουάριο του 2021, δεν μπορούσε καν να σταθεί όρθιος. Πέρυσι, ο καρκίνος βρισκόταν σε ύφεση, αλλά πριν τον γάμο δεν μπορούσε να παραμείνει όρθιος παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα: “Ο πρώτος στόχος ήταν το πόσο πολύ μπορώ να σταθώ όρθιος” είπε στη συνέντευξή του, εξηγώντας πως ξεκίνησε θεραπείες για να μπορέσει να αυξήσει τα βήματα που κάνει και να ισορροπήσει την αναπνοή του ενώ χρησιμοποιούσε συσκευή οξυγόνου.

“Τελικά μια μέρα είπα ‘ίσως μπορώ να το κάνω, ξέρετε’. Και τελικά όχι μόνο περπάτησα μαζί της στην εκκλησία αλλά χόρεψα και στη γαμήλια δεξίωση. Ήταν καταπληκτικά”, είπε ο ηθοποιός.

Η κόρη του Bridges, Hayley, παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Justin Shane, στην Καλιφόρνια και σε συνέντευξή της είχε πει πως ο πατέρας της έδωσε ένα συγκινητικό λόγο “που ανέφερε ένα χαρακτηριστικό του Justin που επίσης είχα αναφέρει στους όρκους μου, που είναι ότι τα παιδιά και τα σκυλιά τον αγαπούν. Πιστεύω πως αυτό είναι ένα παράδειγμα υπέροχης ενέργειας”.

View this post on Instagram

A post shared by Mag Malauz (@nelsonmelody)

Ο Bridges είχε περάσει σχεδόν πέντε μήνες στο νοσοκομείο εξαιτίας του κόβιντ, μια περιπέτεια που τον δυσκόλεψε περισσότερο από τον καρκίνο: “Δεν είχα άμυνες. Αυτό κάνουν οι χημειοθεραπείες, σου παίρνει όλο το ανοσοποιητικό, δεν είχα τίποτα για να το πολεμήσω. Ο κόβιντ έκανε τον καρκίνο να μοιάζει με τίποτα”, είχε πει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments