Lifestyle

Dua Lipa: Τα έβγαλε όλα εκτός από τις ψηλές μπότες της [pic]

Dua Lipa: Τα έβγαλε όλα εκτός από τις ψηλές μπότες της [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Diario As

Dua Lipa: Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Βρετανίδα τραγουδίστρια φοράει μαύρες βινυλικές μπότες πάνω από το γόνατο, με μυτερή μύτη και τακούνι στιλέτο.

Η ποπ σταρ Dua Lipa μοιράστηκε μια φωτογραφία της σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram από το πρόσφατο ταξίδι της στην Ιαπωνία και η ανάρτηση της πραγματικά απογειώθηκε από τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

View this post on Instagram

A post shared by Dua Lipa Updates ♡ (@dualipaflorals)

Στη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Βρετανίδα τραγουδίστρια φοράει μαύρες βινυλικές μπότες πάνω από το γόνατο, με μυτερή μύτη και τακούνι στιλέτο.

View this post on Instagram

A post shared by Dua Lipa Hots (@dualipahots)

Η θέση της καθιστά δύσκολο να δει κανείς το κάτω μέρος, αλλά φαίνεται να φοράει ένα λευκό τοπ με καθαρή μαύρη επικάλυψη. Φορούσε ροζ σκιά ματιών και μαύρο eyeliner και άφησε τα ανακατωμένα μακριά μαλλιά της να τρέχουν πάνω από τον έναν ώμο.

View this post on Instagram

A post shared by Dualipaaa.ir (@dualipaaa.ir)

Φυσικά μια τέτοια εμφάνιση της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και να μην σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από τους θαυμαστές της που κατά χιλιάδες της χάρισαν επικά likes και σχόλια φωτιά.

Περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά όταν είναι το απόλυτο ποπ είδωλο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

View this post on Instagram

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments