Αθλητισμός

Άρης: Το αρχικό σχέδιο της προσθήκης δύο ποδοσφαιριστών ήδη έχει αλλάξει

Άρης: Το αρχικό σχέδιο της προσθήκης δύο ποδοσφαιριστών ήδη έχει αλλάξει

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την πρόθεση πρόωρης λύσης της συνεργασίας με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ με τον οποίον ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις καθώς ο Σενεγαλέζος δεν ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές ευθύνες του.

Μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Άλαν Πάρντιου την παραμονή του εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε ότι οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν την ενίσχυσή τους στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Στην πραγματικότητα, ο Άλαν Πάρντιου είχε αναφερθεί ξεκάθαρα στην αναγκαιότητα προσθήκης φορ περιοχής σ’ εκείνη τη συνάντησή του με τους ρεπόρτερ του Άρη καθώς είχε διακρίνει το κενό. Πλέον, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τον αριθμό των μεταγραφών στις οποίες θα προχωρήσει ο Άρης. Προφανώς δεν θα εφαρμόσει σχέδιο αντίστοιχο με αυτό του καλοκαιριού καθότι δεν έχει την πρόθεση να χτίσει από μηδενική βάση και δεν θα μπορούσε να το πράξει στα μέσα της σεζόν. Ξεκάθαρα όμως, ο αριθμός των παικτών που θα μετακομίσουν στο «Κλ. Βικελίδης» θα ξεκαθαρίσει από τον αντίστοιχο των εκκαθαρίσεων.

Η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε την πρόθεση πρόωρης λύσης της συνεργασίας με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ με τον οποίον ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις καθώς ο Σενεγαλέζος δεν ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές ευθύνες του. Το κενό στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο στο ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου και με τον Σέικ Ντουκουρέ. Ο Άρης δεν έχει το παραμικρό παράπονο από τον Ιβοριανό μέσο ο οποίος κυριολεκτικά έδωσε και την ψυχή του στα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να αποδεσμευτεί από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και τα οποία τον υποχρέωσαν σε διαδοχικές επεμβάσεις με συνέπεια να παραμένει αμφίβολο το πότε θα επιστρέψει. Στο διάστημα των διαπραγματεύσεων για συνεργασία και λόγω του βεβαρημένου ιατρικού μητρώου του ποδοσφαιριστή, μεταξύ των δύο πλευρών είχε γίνει μια συμφωνία κυρίων η οποία προέβλεπε το ενδεχόμενο νέου τραυματισμού με αντίστοιχη δέσμευση του Ντουκουρέ για αποχώρηση από την ομάδα.

Τα παραπάνω υποδεικνύουν την ανάγκη ενίσχυσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, γι’ αυτό είναι βέβαιη η προσθήκη κεντρικού μέσου με την προοπτική μάλιστα να είναι ο βασικός παρτενέρ του Πίτερ Ετέμπο. Ο Άρης ήδη κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και το αγωνιστικό πλάνο του προβλέπει να αποκτήσει δευτερεύοντα ρόλο ο Μπριάν Νταμπό, ενώ στους εντός έδρας αγώνες συνηθίζει πλέον να αγωνίζεται μ’ έναν αμυντικό χαφ χρησιμοποιώντας ως δεύτερος εσωτερικό μέσο τον Ματέο Γκαρσία.

Η κορυφή της επίθεσης και ο winger

Η περίπτωση του Ματσέι Βίντρα επέστρεψε στην καθημερινότητα του Άρη και θα απασχολήσει σε εντονότερο βαθμό εφόσον διασφαλιστεί ότι ο 30χρονος Τσέχος επιθετικός έχει ολοκληρώσει το πλάνο αποθεραπείας του έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Απρίλη. Αν η στροφή των «κίτρινων» στον Βίντρα σημαίνει ότι έχουν μειωθεί οι πιθανότητες επιστροφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά στο «Κλ. Βικελίδης» είναι κάτι που θα φανεί στις προσεχείς ημέρες. Ωστόσο, πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι οι δύο υποθέσεις δεν είναι τόσο αλληλένδετες όπως εκτιμάται υπό την έννοια ότι ακόμη κι αν ο Άρης επιμείνει για τον Μαυριτανό επιθετικό, ενδεχομένως το σχέδιό του να προβλέπει τη χρησιμοποίησή του στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments