Αθλητισμός

Νίκη Μπακς 113-96 με Καβαλίερς: Στην κορυφή ο Giannis

Νίκη Μπακς 113-96 με Καβαλίερς: Στην κορυφή ο Giannis

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Οι Μπακς παρατάχθηκαν χωρίς τους Χόλιντεϊ, Κόνατον, Άλεν, Μίντλετον και Μάθιους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα… πάντα στο παρκέ, ο Μπρουκ Λόπεζ «βομβάρδιζε» το αντίπαλο καλάθι και οι Μιλγουόκι Μπακς έστησαν πάρτι κόντρα στους Καβαλιέρς, επικρατώντας με 113-96. Μιλγουόκι Μπακς – Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Έλληνας σούπερ σταρ μπορεί να έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα (16 πόντοι), όμως πρόσφερε τρομερή ενέργεια στην άμυνα (12 ριμπάουντ) και στην δημιουργία του παιχνιδιού (8 ασίστ), παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο comeback των Μπακς από το -10.

Ο Μπρουκ Λόπεζ με 29 πόντους και 7/9 τρίποντα, έκανε απίστευτο ματς και αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό για την μεγάλη νίκη των Μπακς, που μετέτρεψαν το ντέρμπι σε περίπατο.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Οι Μπακς παρατάχθηκαν χωρίς τους Χόλιντεϊ, Κόνατον, Άλεν, Μίντλετον και Μάθιους, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να επιστρέψουν δύο φορές από το -10 και να κάνουν μια νίκη statement κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της ανατολική περιφέρειας.

Τα «Ελάφια» έφτασαν πλέον τις 11 νίκες στη σεζόν (11-3 το ρεκόρ τους) και πηγαίνουν χέρι-χέρι με τους Σέλτικς στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας, την ώρα που οι Καβαλίερς γνώρισαν την έκτη τους ήττα (8-6 το ρεκόρ).Νίκη Μπακς 113-96 με Καβαλίερς – Εξαιρετικός ο Giannis – Στην κορυφή μαζί με Σέλτικς (ΒΙΝΤΕΟ) Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε τα… πάντα στο παρκέ, ο Μπρουκ Λόπεζ «βομβάρδιζε» το αντίπαλο καλάθι και οι Μιλγουόκι Μπακς έστησαν πάρτι κόντρα στους Καβαλιέρς, επικρατώντας με 113-96. Μιλγουόκι Μπακς – Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο …

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments