Αθλητισμός

Οι αποδόσεις από τις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ

Οι αποδόσεις από τις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: PAOK today

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 15 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 13 γκολ, ενώ έχει κάνει και έξι clean sheets.

Την Κυριακή (13/11) τελείωσε ο πρώτος γύρος της Super League, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στο γήπεδο της Τούμπας επί του Βόλου με 3-0. Αξίζει να σημειωθούν τα στατιστικά των δέκα μεταγραφών που πραγματοποιήσε η ομάδα του Δικεφάλου στο καλοκαιρινό παζάρι.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 15 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 13 γκολ, ενώ έχει κάνει και έξι clean sheets.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Ακόμη, ο Κάλεντ Νάρεϊ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και έχει μοιράσει δύο ασίστ σε 12 εμφανήσεις με την φανέλα του Δικεφάλου. Επίσης, ο Ράφα Σοάρες, οποίος προστέθηκε στους τελευταίους αγώνες στην βασική ενδεκάδα, έχει δώσει δύο ασίστ σε μόλις έξι εμφανίσεις.

Ο δανεικός από την Μπενφίκα, Τιάγκο Ντάντας είναι από τα βασικά… γρανάζια του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Πορτογάλο να έχει συμπληρώσει έως τώρα 15 συμμετοχές, σκοράροντας ένα γκολ, αυτό απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας.Ο Ισπανός επιθετικός, Μπράντον Τόμας, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό του έχει βρει δίχτυα μία φορά σε 9 εμφανίσεις. Ο Νίκολας Κουαλιάτα έχει πάρει στους τελευταίους αγώνες χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, μετρώντας μόλις 169 λεπτά με τα ασπρόμαυρα.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος επανήλθε στο «κάδρο» είναι ο Ζόαν Σάστρε, με τον Ισπανό να έχει συμπληρώσει εννιά συμμετοχές την φετινή χρονιά. Τέλος οι Γιάννης Κάργας και Ιβάν Νέσμπεργκ έχουν αγωνιστεί μόλις τρείς φορές, ενώ ο Αντρέ Ρικάρντο, οποίος βρίσκεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β, δεν έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments