Αθλητισμός

Οι τρεις παίκτες που αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό και οι νέοι πόυ θα φέρει ο Γιοβάνοβιτς

Οι τρεις παίκτες που αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό και οι νέοι πόυ θα φέρει ο Γιοβάνοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: SPORT24

Οι πράσινοι βλέπουν ότι οι πιθανότητές τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα είναι καλύτερες από ποτέ τα τελευταία 12 χρόνια, οπότε λογικό είναι οι οπαδοί να περιμένουν ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι πρέπει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Ο πρώτος γύρος της φετινής Super League 1 δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος για τον Παναθηναϊκό που έκανε 12 νίκες και μία ισοπαλία σε 13 αγωνιστικές και πήγε στη διακοπή για το Μουντιάλ έχοντας στο -8 την ΑΕΚ και στο -12 τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με την προσοχή πλέον να στρέφεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι πράσινοι βλέπουν ότι οι πιθανότητές τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα είναι καλύτερες από ποτέ τα τελευταία 12 χρόνια, οπότε λογικό είναι οι οπαδοί να περιμένουν ότι η διοίκηση θα κάνει ό,τι πρέπει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Βασικά, ο πρώτος που το περιμένει αυτό είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος παράλληλα έχει καταλήξει και στους παίκτες που μπορούν να αποχωρήσουν. Είτε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είτε το προσεχές καλοκαίρι.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Αυτοί παίκτες, λοιπόν, είναι οι Διούδης, Σαβιέρ και Καμπετσής, οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και είναι εμφανές, πλέον, ότι δεν υπολογίζονται. Αν, επομένως, καταφέρουν να βρουν προτάσεις, τότε στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο. Και από εκεί και πέρα, το βάρος πέφτει στο ποιοι θα έρθουν, με τον Γιοβάνοβιτς να έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Χαφ και εξτρέμ οπωσδήποτε

Ο προπονητής των πράσινων, λοιπόν, θέλει σίγουρα έναν χαφ και έναν εξτρέμ τον Ιανουάριο. Τουλάχιστον έναν χαφ και τουλάχιστον έναν εξτρέμ. Και θα πρέπει να είναι παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα, θα μπορούν να προσφέρουν όποτε χρειαστεί, με τα πράγματα να… σοβαρεύουν αρκετά μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και όσο θα πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας και την έναρξη των πλέι οφ.

Ο Γιοβάνοβιτς, βέβαια, δεν θα έλεγε «όχι» και στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αλλά αυτό δεν αποτελεί προτεραιότητα. Η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης, όμως, αποτελεί. Και εκεί θα επικεντρωθούν οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού, η διοίκηση του οποίου θέλει να αρχίσει τις επαφές όσο το δυνατόν πιο σύντομα ώστε οι παίκτες να είναι στην Αθήνα αρχές Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments