Ελλάδα

Επέτειος Πολυτεχνείου: Ολοκληρώθηκε η πορεία στην Αθήνα – Μολότοφ σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Επέτειος Πολυτεχνείου: Ολοκληρώθηκε η πορεία στην Αθήνα – Μολότοφ σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Στην κυκλοφορία δόθηκε όλο το δίκτυο του Μετρό, καθώς άνοιξαν οι σταθμοί που είχαν κλείσει
 Ολοκληρώθηκε η πορεία του Πολυτεχνείου προς την Αμερικανική Πρεσβεία, η οποία νωρίτερα συνοδεύτηκε από μικρής έκτασης επεισόδια τόσο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και την πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην κυκλοφορία δόθηκε όλο το δίκτυο του Μετρό, καθώς άνοιξαν οι σταθμοί που είχαν κλείσει.

Κανονικά διεξάγονται και τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «ΣYNTAΓMA -ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ» με τερματικό σταθμό το «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Oμαλά εξελίχθηκε η πορεία του μπλοκ της ΠΑΣΠ με την αιματοβαμμένη σημαία. Έξω από την πύλη του εμβληματικού κτηρίου της οδού Πατησίων τα μέλη της ΠΑΣΠ άνοιξαν τη σημαία συνεχίζοντας να φωνάζουν συνθήματα, ενώ οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η στιγμή κατά την οποία, έξω από τη Βουλή, κράτησαν την ιστορική σημαία φοιτητές διάφορων εθνικοτήτων.

Από εκεί, η πορεία συνεχίστηκε προς την αμερικανική πρεσβεία, όπου και ολοκληρώθηκε με τη σημαία να διπλώνεται για να επιστρέψει στην άγνωστη κρύπτη της.

 Βόμβες μολότοφ Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη όταν ομάδα αγνώστων έριξε βόμβες μολότοφ σε σταθμευμένες μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. επί της οδού Αγίου Δημητρίου, ενώ έγιναν προσαγωγές.
Στην Πάτρα ομάδα ατόμων πέταξε μολότοφ και οι αστυνομικές δυνάμεις τις αντέκρουσαν.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments