Lifestyle

Παναγιώτης Βασιλάκος – Ντιάνα Χομπζίλα: Ξανά μαζί μετά από δύο χρόνια

Παναγιώτης Βασιλάκος – Ντιάνα Χομπζίλα: Ξανά μαζί μετά από δύο χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Για εμένα το σόου ήταν και μια διέξοδος για να ξεχάσω την Ντιάνα και να ξεπεράσω τον χωρισμό μας» δήλωσε ο ίδιος

Κατά την έξοδό τους από το all day bar-restaurant City Zen στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός το βράδυ της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου το ερωτευμένο ζευγάρι, Παναγιώτη Βασιλάκο και Ντιάνα Χομπζίλα, όπου δείπνησαν με την παρέα τους.

Ο 32χρονος πρώτος Έλληνας Bachelor, που δραστηριοποιείται πλέον στον τομέα του real estate, και το 24χρονο μοντέλο με καταγωγή από τη Ρουμανία είναι ξανά μαζί και δεν το κρύβουν.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για πέντε χρόνια, αλλά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2020. Μάλιστα, λίγο καιρό αργότερα ο Παναγιώτης Βασιλάκος συμμετείχε στο ριάλιτι παιχνίδι The Bachelor.

«Για εμένα το σόου ήταν και μια διέξοδος για να ξεχάσω την Ντιάνα και να ξεπεράσω τον χωρισμό μας» δήλωσε ο ίδιος στο OKI. Τον περασμένο Ιούνιο όμως το ζευγάρι ήρθε και πάλι κοντά με αφορμή ένα δυσάρεστο γεγονός, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Ντιάνας: «Μου τηλεφώνησε ταραγμένη η μητέρα της και μου το είπε. Αμέσως αποφάσισα να ταξιδέψω κοντά τους στη Ρουμανία για να τις στηρίξω». Όσο για την επανασύνδεση με την αγαπημένη του, παραδέχεται:

«Πρώτη φορά έρχομαι ξανά κοντά με πρώην σύντροφό μου ύστερα από χρόνια χωρισμού. Όσο μεγαλώνω όμως πιστεύω πως αν ευνοούν οι συνθήκες, μπορεί να είσαι και πάλι μαζί με έναν άνθρωπο που έχεις αγαπηθεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments