Αθλητισμός

Γιοβάνοβιτς: Σε ρυθμούς μεταγραφικού σχεδιασμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό

Γιοβάνοβιτς: Σε ρυθμούς μεταγραφικού σχεδιασμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σε ρυθμούς μεταγραφικού- και όχι μόνο- σχεδιασμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας.

Σε ρυθμούς μεταγραφικού- και όχι μόνο- σχεδιασμού βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ενόψει της συνέχειας. Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άδεια μέχρι την Τρίτη, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι διοικούντες έχουν μπροστά τους έναν σχεδιασμό ενόψει της συνέχειας μετά και τη διακοπή του πρωταθλήματος και τους περιμένει πολλή δουλειά.

Οι πράσινοι σκοπεύουν να αποκτήσουν τουλάχιστον δυο ποδοσφαιριστές (εξτρέμ και χαφ), η πιθανότητα για τρίτη κίνηση είναι μεγάλη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη έχει αρχίσει την αναζήτηση για ποδοσφαιριστές που θα δώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στην ομάδα και θα ταιριάζουν στα “θέλω” του. Ο Σέρβος περνάει από κόσκινο όλους τους στόχους, παρακολουθεί συνεχώς περιπτώσεις παικτών, μέχρι να καταλήξει.

Αναφορικά με τις περιπτώσεις των ανανεώσεων, οι συζητήσεις με Αϊτόρ και Σένκεφελντ έχουνα αρχίσει, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με Ρούμπεν, Κουρμπέλη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές και θα αναμένουμε το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με το κλίμα, πάντως, να είναι καλό και να υπάρχει αισιοδοξία για αίσιο τέλος.

Πηγή: panathinaikos24
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments