Focus

Brian Chesky: Μείνετε στο σπίτι του CEO της Airbnb με 0 ευρώ – Θα σας ψήσει μπισκότα

Brian Chesky: Μείνετε στο σπίτι του CEO της Airbnb με 0 ευρώ – Θα σας ψήσει μπισκότα

Πηγή Φωτογραφίας: Sequoia Capital

Brian Chesky: Το δωμάτιο διατίθεται δωρεάν, είναι όμως δεσμευμένο μέχρι και τον Μάρτιο του 2023

Θέλετε μία πλήρως αυθεντική εμπειρία σε Airbnb; Μάλλον ο καλύτερος άνθρωπος που μπορεί να σας την προσφέρει είναι ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας, Brian Chesky, ο οποίος προσφέρει μέσω της πλατφόρμας ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού του στο Σαν Φρανσίσκο και μάλιστα δωρεάν, ενώ μάλιστα θα βρίσκεται και ο ίδιος μέσα στο σπίτι.

View this post on Instagram

A post shared by Brian Chesky (@bchesky)

«Μένω εδώ, επομένως θα είμαι εδώ», δηλώνει πολύ απλά ο δισεκατομμυριούχος σε βίντεο στο λογαριασμό του στο Twitter, όπου εμφανίζεται να τραβά φωτογραφίες του σπιτιού του. «Το έκανα πριν από 15 χρόνια και θα το ξανακάνω», τονίζει, αναπολώντας τις πρώτες μέρες της εφαρμογής της Airbnb, όταν ο ίδιος και ο τότε συγκάτοικός του μίσθωναν τη διανυκτέρευση στο διαμέρισμά τους.

«Εάν εγώ, ο ιδρυτής του Airbnb το κάνω, τότε μπορείτε και εσείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Chesky σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CBS.

Αυτή τη φορά, αντί να διανυκτερεύουν σε στρώματα αέρος, όπως έκαναν στο πρώτο του διαμέρισμα, οι επισκέπτες του Chesky θα μένουν σε σουίτα. «Είναι ένα πολύ ωραίο υπνοδωμάτιο – υπάρχει λίγη ιστορία του Airbnb, θα σας φτιάχνω φρέσκα μπισκότα, μπορείτε να πάτε γυμναστήριο μαζί μου, θα κάνουμε βόλτα στο πάρκο. Υπάρχουν πολλά διασκεδαστικά πράγματα που θα κάνουμε», δήλωσε ο ίδιος στο CBS.

Το δωμάτιο που δίνεται δωρεάν

Το δωμάτιο διατίθεται δωρεάν, είναι όμως δεσμευμένο μέχρι και τον Μάρτιο του 2023, όπως δήλωσε στο Business Insider εκπρόσωπος της εταιρείας. Η ίδια διαβεβαίωσε όμως ότι θα ανοίξουν νέες ημερομηνίες στο μέλλον.Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το δωμάτιο περιέχει ένα μεγάλο κρεβάτι queen size – «με ένα αληθινό στρώμα» σύμφωνα με την περιγραφή – δύο ντουλάπες, ένα γραφείο και μία πολυθρόνα με φόντο τον παγκόσμιο χάρτη. Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε μπάνιο, στην κουζίνα και το σαλόνι.

Ο Chesky δήλωσε επίσης ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι, αλλά όχι στους «προσωπικούς, ιδιωτικούς χώρους» των επισκεπτών, ενώ επίσης έχει και προσωπικό ασφαλείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments