Αθλητισμός

Basket League: Με απουσίες ο Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα

Basket League: Με απουσίες ο Παναθηναϊκός στην Καρδίτσα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καρδίτσα στρέφονται τα βλέμματα της 6ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει με απουσίες.
Σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καρδίτσα στρέφονται τα βλέμματα της 6ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Παναθηναϊκό να ταξιδεύει με απουσίες.
Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται το μενού της 6ης αγωνιστικής στην Basket League την Κυριακή (20/11). Μετά τη χθεσινή επικράτηση στο… θρίλερ του Περιστερίου, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τον Άρη έχοντας ήρωα τον Μπίλαν, η δράση μεταφέρεται σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καρδίτσα.
Η αρχή γίνεται στο PAOK Sports Arena, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Προμηθέα (15:45 – ΕΡΤ3). Οι Πατρινοί που λόγω των αναβολών και των παραθύρων έχουν παίξει μόλις τρία παιχνίδια στην Basket League, θα αντιμετωπίσουν τον πληρέστατο ΠΑΟΚ. Ο Λυκογιάννης είδε τους Ράιλι και Φράνκε να μπαίνουν κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο Σαρικόπουλος.

Τζάμπολ έχουμε και στην Πάτρα, με την έτερη ομάδα της πόλης, τον Απόλλωνα να υποδέχεται το Λαύριο (17:00 – ΕΡΤ Sports 1). Ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας όπως εξελίσσεται η σεζόν για τους φιλοξενούμενους, που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσουν νίκη, όντας στο 0-5, την ώρα που οι Πατρινοί μετρούν αντίστοιχα 1-4.

Τελευταίο χρονικά παιχνίδι αυτό που διεξάγεται στην Καρδίτσα, με την τοπική ομάδα να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό (19:15 – ΕΡΤ3). Οι «πράσινοι» μάλιστα αντιμετωπίζουν προβλήματα και ταξίδεψαν χωρίς τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος αποχώρησε με οσφυαλγία μετά το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε.

Πέραν του Γκριγκόνις, ο Ντέγιαν Ράντονιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ντουέιν Μπέικον που δεν έχει δηλωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Άντριου Άντριους παραμένει εκτός. Πέραν των ξένων, οι Σαμοντούροφ και Αβδάλας είναι εκτός, με τον πρώτο να οδηγεί την εφηβική ομάδα στο Rising Stars και τον δεύτερο να κάνει αποθεραπεία μετά τη διάταση στον έσω πλάγιο.

Η 6η αγωνιστική

Σάββατο 19/11

Περιστέρι bwin – Άρης 92-90 ΑΕΚ – Ιωνικός 92-77 Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρόδου 99-64

Κυριακή 20/11

ΠΑΟΚ – Προμηθέας Πατρών (15:45) Απόλλων Πατρών – Λαύριο (17:00) Καρδίτσα – Παναθηναϊκός (19:15)

Η βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 6-0
  2. ΑΕΚ 5-1
  3. Περιστέρι bwin 4-2
  4. Παναθηναϊκός 3-1
  5. ΠΑΟΚ 3-2
  6. Άρης 3-3
  7. Προμηθέας 2-1
  8. Κολοσσός 2-4
  9. Καρδίτσα 1-3
  10. Απόλλων Πατρών 1-4
  11. Ιωνικός 1-5
  12. Λαύριο 0-6

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments