Ελλάδα

Κολωνός: Παιδόφιλοι πλήρωναν 20 με 25 ευρώ για γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης

Κολωνός: Παιδόφιλοι πλήρωναν 20 με 25 ευρώ για γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης

Πηγή Φωτογραφίας: cbc

Οι φωτογραφίες διακινούνταν μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών που είχε ανοίξει προφίλ στη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος

Σοκαριστικές είναι οι συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Παιδόφιλοι πλήρωναν μέσω ίντερνετ για να δουν φωτογραφίες της 12χρονης, σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη νέα κατάθεση του κοριτσιού στο Τμήμα Ανηλίκων, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς τους αναγνώρισε και ανέφερε τα μικρά ονόματά τους, αποκαλύπτοντας ότι πλήρωναν από 20 έως 25 ευρώ για να δουν μια φωτογραφία της με άσεμνο περιεχόμενο.

Οι φωτογραφίες διακινούνταν μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών που είχε ανοίξει προφίλ στη 12χρονη ο Ηλίας Μίχος, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αφήσουν ηλεκτρονικά ίχνη, τα οποία είναι στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να οδηγηθούν για κατάθεση.

Ειδικότερα, τα στοιχεία τους είναι στα χέρια της ανακρίτριας και αναμένεται να τους καλέσει για εξηγήσεις σύντομα ώστε να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις για τις κατηγορίες της κατοχής ή και διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικο που τους αποδόθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει καταθέσει ένας 60χρονος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, επειδή μίλησε με τη 12χρονη και έλαβε φωτογραφίες της ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία των 3 νέων προφυλακιστέων για την υπόθεση του Κολωνού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments