Αθλητισμός

Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2: Το Εκουαδόρ χάλασε το αραβικό πάρτι

Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2: Το Εκουαδόρ χάλασε το αραβικό πάρτι
Ο Α' Όμιλος του Μουντιάλ συνεχίζεται τη Δευτέρα (21/11, 18:00) με την αναμέτρηση Σενεγάλη - Ολλανδία.

Οι διοργανωτές περίμεναν για χρόνια την ιστορική πρεμιέρα στο πρώτο Μουντιάλ της Μέσης Ανατολής, όμως η ομάδα τους εκτέθηκε, γνωρίζοντας πολύ εύκολα την ήττα με 2-0 από το Εκουαδόρ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ένερ Βαλένσια, που σκόραρε και τα δύο γκολ του αγώνα. Τα πετροδόλαρα δεν παίζουν μπάλα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022. Οι διοργανωτές του Κατάρ παρουσίασαν μία φαντασμαγορική και πανάκριβη τελετή έναρξης, όμως αγωνιστικά κάθε άλλο παρά εντυπωσίασαν, καθώς το Εκουαδόρ αποδείχθηκε πολύ ανώτερο ποιοτικά και πήρε τη νίκη με 2-0 δια περιπάτου.

Ο εμβληματικός αρχηγός του Εκουαδόρ, Ένερ Βαλένσια, σκόραρε τα δύο γκολ της ομάδας του (16′, 31′), ενώ είδε ένα ακόμα τέρμα του να ακυρώνεται από το VAR στο 3ο λεπτό.

Ο Α’ Όμιλος του Μουντιάλ συνεχίζεται τη Δευτέρα (21/11, 18:00) με την αναμέτρηση Σενεγάλη – Ολλανδία.

Το Εκουαδόρ πήρε κεφάλι στον όμιλο με 3 βαθμούς ενώ το Κατάρ έμεινε στο μηδέν. Ωστόσο, με τη σημερινή εικόνα οι διοργανωτές δεν πρόκειται να έχουν ελπίδες πρόκρισης και περισσότερο θα τους απασχολεί το να μη διασυρθούν κόντρα σε Σενεγάλη και Ολλανδία. Εκτός και αν βελτιωθούν θεαματικά…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΤΑΡ (5-3-2): Αλ-Σιμπ, Αλ-Ραουί, Κουκί, Χασάν, Πέδρο Μιγκέλ, Αμπντουλαζίζ Χατίμ, Μπουντιάφ, Αλ-Χαϊντός (72’ Ουάντ), Χομάμ Αλ-Αμίν, Αλί Αλμόεζ (72’ Μουντάρι), Αφίφ.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (Γκουστάβο Αλφάρο, 4-4-2): Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Τόρες, Χινκαπιέ, Εστουπινιάν, Πλάτα, Μέντες, Καϊσέδο (90’ Φράνκο), Ιμπάρα (67’ Σαρμιέντο), Εστράδα (90’ Ροντρίγκες), Βαλένσια (77’ Σιφουέντες).

Δείτε highlights του αγώνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments