Ελλάδα

Μητέρα αποκαλύπτει για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κλείδωναν τα παιδιά σε κλουβί χωρίς νερό»

Μητέρα αποκαλύπτει για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κλείδωναν τα παιδιά σε κλουβί χωρίς νερό»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η ίδια καταγγέλλει ξυλοδαρμούς στην δομή στον Βόλο, αλλά και κύκλωμα υιοθεσίας.

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως και αφορούν την κακοποίηση ανήλικων καθώς η «Κιβωτός του Κόσμου» φέρεται να είχε μετατραπεί σε «κολαστήριο». Μάλιστα μία μητέρα, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, μίλησε στο DEBATER και κατήγγειλε τις μεσαιωνικές πρακτικές που φέρεται να χρησιμοποιούσαν οι «παιδαγωγοί» του ιδρύματος, καθώς φέρεται πως προκειμένου να τιμωρήσουν τα άτακτα τα παιδιά τα κλείδωναν σε ένα κλουβί χωρίς νερό και φαγητό για ημέρες.

Η ίδια καταγγέλλει ξυλοδαρμούς στην δομή στον Βόλο, αλλά και κύκλωμα υιοθεσίας. «Δυστυχώς ήταν και τα δικά μου παιδιά στην Κιβωτό. Φοβάμαι για αυτό μιλάω ανώνυμα, έχω απευθυνθεί και στον Συνήγορο του πολίτη. Έδωσα αγώνα για να πάρω τα παιδιά μου πίσω. Με απειλούσαν ότι θα τα δώσουν σε υιοθεσία. Τα κρατούσαν για να παίρνουν 700€ για το κάθε ένα από το κράτος», είπε αρχικά η μητέρα. Μάλιστα αποκάλυψε πως ο γιος της είχε πέσει θύμα κακοποίησης αλλά και πως γνώριζε τον 19χρονο, ο οποίος άνοιξε τον «ασκό» του Αιόλου με τις καταγγελίες του.

«Ο γιος μου έχει κακοποιηθεί στα 15 του εκεί μέσα. Πριν κάποιους μήνες. Τα παιδιά μου τα πήρα τώρα που άλλαξε η εισαγγελέας. Εμένα μου τα είχαν πάρει τα παιδιά με εισαγγελική εντολή, χωρίς όμως να υπάρχει λόγος. Από μια ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Αφορούσε ότι τα παιδιά είναι ζωηρά και δεν είχαν όρια και για αυτό στερήθηκα τα παιδιά μου για ένα χρόνο. Τα πρόσεχα παρά πολύ και μου τα πήραν. Τα έβαλαν σε ένα ίδρυμα (Κιβωτός του Κόσμου) τα οποία πέρασαν πάρα πολύ άσχημα και τώρα έχω φτάσει σε σημείο να πληρώνω ψυχολόγους για αυτή την κατάσταση. Δεν λέω ψέματα για να εκδικηθώ. Τα έζησα στην ψυχούλα μου και τα ίδια τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.

«Το παιδί μου γνωρίζει και τον 19χρονο που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση στον συνήγορο του πολίτη. Δεν ξέρω για τη σεξουαλική κακοποίηση. Ξέρω σίγουρα ότι το είχαν χτυπήσει σίγουρα, σωματική κακοποίηση», είπε ακόμα η μητέρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments