Αθλητισμός

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κροάτη με τον Ολυμπιακό

Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κροάτη με τον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Red Archives blog

Ο Κροάτης που έσπασε όλα τα ρεκόρ ατυχίας από το καλοκαίρι και μετά που υπέγραψε στον Ολυμπιακό.

Παρελθόν και επίσημα αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Σίμε Βρσάλικο από τον Ολυμπιακό. Ο Κροάτης άσος και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν σε φιλικό «διαζύγιο» προχωρώντας στην λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου τους.Μια εξέλιξη που αναμενόταν εδώ και καιρό από την στιγμή που ο Βρσάλικο είχε τεθεί εκτός πλάνων από τον Μίτσελ πληρώνοντας κυρίως τους συνεχόμενους τραυματισμούς που δεν τον είχαν αφήσει να βρει ρυθμό και να αποδώσει αυτά που ήθελε και αυτά που μπορούσε.

Ο Κροάτης που έσπασε όλα τα ρεκόρ ατυχίας από το καλοκαίρι και μετά που υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Μετά από μια σεζόν χωρίς προβλήματα στην Ατλέτικο όπου ολοκλήρωσε την σπουδαία καριέρα του πίστεψε πως μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο επιλέγοντας τον Ολυμπιακό.

View this post on Instagram

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Δεν μπορούσε όμως να υπολογίζει στον παράγοντα τραυματισμούς που τον άφησαν τόσο πολύ πίσω. Ήρθε στην Ελλάδα με όρεξη για να προσφέρει και να παίξει με τον Ολυμπιακό «κουβαλώντας» μια σπουδαία καριέρα όμως οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Και ο ίδιος είχε καταλάβει πλέον πως δεν θα μπορούσε να προσφέρει αυτά που είναι ικανός και έχει καταφέρει στην καριέρα του για αυτό και η απόφαση του να συναινέσει στην λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.Ο Ολυμπιακός που πόνταρε πάνω στην τεράστια κλάση του Βρσάλικο όμως στις μεταγραφές ποτέ δεν μπορείς να ξέρει τι θα ξημερώσει και πως θα εξελιχθούν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments