Αθλητισμός

Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ετοιμάζει η Άρσεναλ

Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων ετοιμάζει η Άρσεναλ

Πηγή Φωτογραφίας: ESPN

Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο οι Κανονιέρηδες ήταν αρκετά ενεργοί και κάλυψαν με ποιοτικούς παίκτες όσες θέσεις είχαν ανάγκη

Μεταγραφή πολλών εκατομμυρίων είναι διατεθειμένη να κάνει η Άρσεναλ με στόχο την κορυφή και την διατήρηση εκεί.

Στην τελευταία μεταγραφική περίοδο οι Κανονιέρηδες ήταν αρκετά ενεργοί και κάλυψαν με ποιοτικούς παίκτες όσες θέσεις είχαν ανάγκη. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα με το σύνολο του Αρτέτα να καλπάζει στην φετινή PremierLeague.Η ενίσχυση ωστόσο δεν σταματάει εδώ! Οι Λονδρέζοι εντόπισαν τον νέο τους στόχο που φέρει πολλές ομοιότητες με τον Λούκα Μόντριτς. Κροάτης φέρελπις, 24 ετών και διεθνής στην εθνική ομάδα.

View this post on Instagram

A post shared by Arsenal (@arsenal)

Ο Λόβρο Μάγερ είναι ο διακαής πόθος του Μικέλ Αρτέτα με το πρόσφατο παιχνίδι Κροατία-Δανία να επιβεβαιώνει τις προθέσεις του. Ο νεαρός χαφ αγωνίζεται στην Ρεν και δεν πρόκειται να φύγει… μισοτιμής.

Οι Γάλλοι ζητούν ακατέβατα 44 εκατομμύρια για έναν παίκτη που βγάζει τρομερή ωριμότητα στο γήπεδο και έχουν ενδιαφερθεί πολλές ευρωπαϊκές ομάδες! Η Άρσεναλ πάντως είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ρεν και το deal να είναι προ των πυλών!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments