Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρελθόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με άμεση εφαρμογή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρελθόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο με άμεση εφαρμογή

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter- @KotaKhwezi

Tι αναφέρουν στην επίσημη ανακοίνωσή τους οι «κόκκινοι διάβολοι».

Χαράς ευαγγέλια για τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την επιθυμία τους να μην αποκλείεται να γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων», η οικογένεια Γκλέιζερ, είναι ανεπιθύμητοι στο Ολντ Τράφορντ.Μετά το διαζύγιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πολύ πιθανό πλέον να χωρίσουν και οι δρόμοι του αγγλικού συλλόγου με τους νυν κατόχους του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών τους.

Η οικογένεια Γκλέιζερ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως εξετάζει την προοπτική να πουλήσει την ομάδα, κάτι που ζητούν επίμονα οι οπαδοί της εδώ και καιρό.

Θυμίζουμε πως έχουν ακουστεί διάφοροι ενδιαφερόμενοι, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοστολογείται στα 4,3 δισ. ευρώ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

H ανακοίνωση: «Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, το διοικητικό συμβούλιο θα εξετάσει όλες τις στρατηγικές εναλλακτικές, συμπεριλαμβανομένων νέων επενδύσεων στο κλαμπ, πώλησης ή άλλων συναλλαγών που αφορούν στην εταιρία».

Οι Αβραάμ και Τζόελ Γκλέιζερ, σε κοινή δήλωσή τους, προσθέτουν: «Η δύναμη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βασίζεται στο πάθος και την πίστη της παγκόσμιας κοινότητάς μας με 1,1 δισεκατομμύρια οπαδούς μας.

Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε στην ιστορία της επιτυχίας του ομίλου, το διοικητικό συμβούλιο έχει εξουσιοδοτήσει τη διεξοδική αξιολόγηση των στρατηγικών εναλλακτικών λύσεων.

Θα αξιολογήσουμε όλες τις επιλογές για να διασφαλίσουμε ότι εξυπηρετούμε καλύτερα τους φιλάθλους μας και ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μεγιστοποιήσει τις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που διαθέτει ο σύλλογος σήμερα και στο μέλλον.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα παραμείνουμε πλήρως επικεντρωμένοι στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των φιλάθλων της ομάδας, των μετόχων και των διάφορων ενδιαφερόμενων μερών μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments