Lifestyle

Αντώνης Λουδάρος: «Στα 12 μου ξαφνικά χάνω το σπίτι μου – Ο μπαμπάς με παράτησε»

Αντώνης Λουδάρος: «Στα 12 μου ξαφνικά χάνω το σπίτι μου – Ο μπαμπάς με παράτησε»

Πηγή Φωτογραφίας: taxidromos.gr

"Με τον μπαμπά μου οι σχέσεις μας ήταν τυπικά σωστές. "Φεύγοντας" είπε στην αδελφή μου: "Τον Αντώνη τον αδίκησα πολύ"..."

Ο Αντώνης Λουδάρος θα είναι καλεσμένος αυτή την εβδομάδα στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Σε απόσπασμα που έπαιξε στο Πρωινό μας, ο ηθοποιός περιγράφει πώς άλλαξε η ζωή του σε μία μέρα, όταν έχασε τη μητέρα του σε ηλικία 12 ετών.

«Στα 12 μου, κάτι συμβαίνει με την υγεία της μητέρας μου και «φεύγει». Εκεί αρχίζει η δική μου περιπέτεια… ξαφνικά χάνω το σπίτι μου. Όλα τα παιδιά έχουν φτιάξει λίγο ή πολύ τη ζωή τους και μένω εγώ με έναν μπαμπά που μου λέει: «Αντώνη δεν ξέρω πώς να σε μεγαλώσω, γιατί μέχρι τώρα το έκανε η μάνα σου. Δεν είμαι σε θέση να μείνουμε μαζί». Εγώ τότε το έζησα σαν απόρριψη αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by phOtOlifez Nikos+Chris (@photolifez)

Ενώ πήγα στο σπίτι της αδελφής μου που με καλοδέχτηκε, έμεινα ένα χρόνο και καταλάβαιναν ότι δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου και έρχεται η αδελφή της μητέρας μου και μου λέει: «Αντώνη έλα αν θες να μείνεις σε εμάς, θα έχεις δικό σου δωμάτιο και θα σε αγαπάω σαν να είμαι η μάνα σου». Έμεινα εκεί μέχρι τα 23, πολλή αγάπη, πραγματικά μου φέρθηκαν σαν να είμαι παιδί τους. Την έλεγα μαμά», εξομολογήθηκε ο Αντώνης Λουδάρος.

«Με τον μπαμπά μου οι σχέσεις μας ήταν τυπικά σωστές. «Φεύγοντας» είπε στην αδελφή μου: «Τον Αντώνη τον αδίκησα πολύ». Τον συγχώρησα γιατί την αλήθεια του έλεγε ότι δεν ήξερε τι να με κάνει. Απλώς δεν ήθελε να ζήσει τη δυσκολία», σημείωσε ο Αντώνης Λουδάρος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments