Trash

Ένας πετυχημένος ασφαλιστής πηγαίνει στη δουλειά με γραβάτα και… γόβες

Ένας πετυχημένος ασφαλιστής πηγαίνει στη δουλειά με γραβάτα και… γόβες

Πηγή Φωτογραφίας: tilestwra.com

«Ποτέ δεν είχα αισθανθεί πιο ισχυρός περνώντας από το Lobby από ,ότι με ένα ζευγάρι τακούνια»

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η είδηση για έναν 30χρονο ασφαλιστή που εργάζεται για μεγάλη τράπεζα και πηγαίνει στη δουλειά φορώντας κουστούμι, γραβάτα και… τακούνια.

Ο Ashley Maxwell-Lam δουλεύει σε μία μεγάλη εταιρεία και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ένα από τα εξαιρετικά παραγωγικά στελέχη. «Είναι δύσκολο. Κανείς δεν περιμένει να δει έναν ψηλό άντρα να φοράει τακούνια», ανέφερε στο δίκτυο news.com.au.

“Όταν αποφάσισα να φορέσω τα τακούνια στη δουλειά ενημέρωσα την επικεφαλής μου και εκείνη μου απάντησε: οκ. Άσε με να τσεκάρω ότι μπορείς να το κάνεις, θέλοντας προφανώς να με προστατεύσει, της απάντησα ότι δεν είναι αίτημα. Απλά σε ενημερώνω ότι αύριο θα έρθω στη δουλειά φορώντας γόβες.” Ο 30χρονος μετακόμισε πρόσφατα από το Queensland στο Sydney μετά από το θάνατο του πατέρα του.

Το Sydney αναφέρει ο ίδιος “ήταν η διαφυγή μου. Ήταν το τελευταίο πράγμα που μου είπε ο πατέρας μου. Μου είπε μοιάζεις χαμένος να επιστρέψεις στο Sydney μαζί με την οικογένεια σου. Και αυτός ήταν ο τρόπος του να με υποστηρίξει γνωρίζοντας τις επιλογές μου όσον αφορά την ομοφυλοφιλία. .. Μετά έπαιξε ρόλο και ένα στέλεχος γυναίκα στην τράπεζα που μου είπε ότι αισθάνεται ισχυρή φορώντας τα τακούνια της. Και τη ρώτησα γιατί. Εκείνη μου πρότεινε λοιπόν να κάνω το ίδιο. Το έκανα λοιπόν και θέλω να σας πω ότι ποτέ δεν είχα αισθανθεί πιο ισχυρός περνώντας από το Lobby από ,ότι με ένα ζευγάρι τακούνια”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments