Ελλάδα

Εκκενώθηκε ο Άρειος Πάγος ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα

Εκκενώθηκε ο Άρειος Πάγος ύστερα από τηλεφώνημα για βόμβα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Την εκκένωση του ΄Αρειου Πάγου διέταξε η πρόεδρος του

Την εκκένωση του Άρειου Πάγου διέταξε η πρόεδρος του, μετά από τηλεφώνημα που έγινε από άγνωστο για τοποθέτηση βόμβας. Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛ.ΑΣ. που ελέγχει εξονυχιστικά τους χώρους.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) τελικά αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί εκκένωση του κτιρίου, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος στους χώρους για να διαπιστωθεί αν υπάρχει όντως εκρηκτικός μηχανισμός ή πρόκειται για φάρσα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.