Αθλητισμός

Στις ΗΠΑ για διακοπές πήγε ο Ροντινέι με την γυναίκα του και τις κόρες τους πριν έρθει στον Ολυμπιακό

Στις ΗΠΑ για διακοπές πήγε ο Ροντινέι με την γυναίκα του και τις κόρες τους πριν έρθει στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter

O Ροντινέι περνάει ανέμελες στιγμές με την οικογένειά του στις ΗΠΑ, με τον Βραζιλιάνο να επισκέπτεται την Ντίσνεϊ με τη σύζυγό του, τα δυο παιδιά τους και δύο babysitters

Δεδομένη θεωρούν στη Βραζιλία τη μεταγραφή του Ροντινέι στον Ολυμπιακό, με τους συμπατριώτες του να τονίζουν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους.

Όπως ανέφερε η βραζιλιάνικη έκδοση του ESPN, ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες για συμβόλαιο 2.5 ετών (σ.σ καλοκαίρι του 2025) και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη χώρα μας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους πρωταθλητές.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Aché (@ninaache)

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί εκτός Βραζιλίας ο Ροντινέι, ο οποίος όπως ανέφεραν οι συμπατριώτες του, είχε πολλές προτάσεις, αλλά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία, ο 30χρονος είπε «όχι» σε Μόντσα, Ρίβερ Πλέτι, Αλ Ταβόν, Αλ Ουάντα, Σάρλοτ, Μπαία, Κρουζέιρο, Ατλέτικο Μινέιρο, Μποταφόγκο, Βάσκο, Σάντος, Ιντερνασιοναλ και Γκρέμιο.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Aché (@ninaache)

Ο Ροντινέι, ο οποίος φαίνεται πως μετράει αντίστροφα για την άφιξή του στην Ελλάδα, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ και κάνει διακοπές με την οικογένειά του. Τη σύζυγό του, Νίνα Ατσε και τις δύο του κόρες, Μαρία Λιζ (3 ετών) και Μαρία Τζοάνα (1.5 ετών), ενώ η μικρότερη κόρη του ζευγαριού, Μαρία Βαλεντίνα (2 μηνών), βρίσκεται στη Βραζιλία και το Ρίο Ντε Τζανέιρο, μαζί με τη γιαγιά της και τη νταντά της.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Aché (@ninaache)

Ο Βραζιλιάνος μπακ, η εντυπωσιακή σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά έφτασαν στις ΗΠΑ το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ μαζί τους βρίσκονται επίσης και δύο νταντάδες (σ.σ οι Κλαρίνα και Ντάνι), οι οποίες είναι εξίσου εντυπωσιακές με τη Νίνα Ατσε! Τα δύο κορίτσια ακολουθούν τον Ροντινέι και την οικογένειά του και φροντίζουν τις δύο κόρες του.

Χθες, μάλιστα, όλοι μαζί επισκέφτηκαν την Ντίσνεϊ, όπου τράβηξαν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Στιγμιότυπα από την παρουσία τους στο «Magic Kingdom», αλλά και από το φημισμένο κάστρο της Σταχτοπούτας, ενώ δοκίμασαν παγωτό σε σχήμα mickey και ανέβηκαν στο τρενάκι του Big Thunder.Ένα ταξίδι, το οποίο ήταν δώρο γενεθλίων για τη σύζυγο του Ροντινέι, Νίνα, η οποία στις 24/11 έκλεισε τα 30. Αρχικά, γιόρτασαν τα γενέθλιά της στο σπίτι τους στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και το περασμένο Σαββατοκύριακο ταξίδεψαν στις ΗΠΑ.Ακόμα και στις διακοπές του πάντως, ο Βραζιλιάνος αμυντικός φροντίζει να κρατιέται σε φόρμα, τρέχοντας μεγάλες αποστάσεις. Μάλιστα, ανεβάζει στα social media τις σχετικές φωτογραφίες, με τον Λατινοαμερικάνο να ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα τη Δευτέρα (5/12) θα επιστρέψει στην πατρίδα του και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

«Το όνειρό του γίνεται πραγματικό, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο εξωτερικό», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Λατινοαμερικάνοι για τον συμπατριώτη τους, με τη σύζυγό του, Νίνα Ατσε, μάλιστα να αποκαλύπτει μιλώντας σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ότι ο Ροντινέι θα έρθει αρχικά μόνος του στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα μετακομίσει και η ίδια στην Αθήνα. «Επιστρέφουμε στη Βραζιλία. Η μεταγραφή του είμαστε σίγουροι ότι θα ολοκληρωθεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς. Εγω θα μείνω για λίγο στη Βραζιλία, να λύσω κάποια διαδικαστικά θέματα και μετά θα πάω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments