Ελλάδα

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει στις δομές

Κιβωτός του Κόσμου: Απαγόρευση στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει στις δομές

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η διάταξη βασίζεται σε διατάξεις του Αστικού Κώδικα και σκοπό έχει την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται στη Κιβωτό.

Η διάταξη βασίζεται σε διατάξεις του Αστικού Κώδικα και σκοπό έχει την προστασία των παιδιών που φιλοξενούνται στη Κιβωτό. Με τη συγκεκριμένη διάταξη απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο και τα άλλα τρία πρόσωπα να εισέρχονται σε δομές της Κιβωτού για λόγους προστασίας των ανηλίκων.

Τα τρία πρόσωπα, είναι τα στελέχη της Κιβωτού του Κόσμου, οι στενότεροι των συνεργατών του πατέρα Αντωνίου, οι οποίοι απολύθηκαν χθες (30/11) με απόφαση της νέας διοίκησης του ιδρύματος. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, απολύθηκαν, ο 35χρονος «παιδαγωγός» με βάση την Πωγωνιανή, ο οποίος έχει καταγγελθεί σε πολλές περιπτώσεις για βίαιες συμπεριφορές.

Η σύζυγός του που εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός στην ίδια δομή, ενώ είχε θέση στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Κιβωτού, ως υπεύθυνη των κοινωνικών λειτουργών του Ιδρύματος. Τρίτη απόλυση, αυτή του 35χρονου Ιρακινού, που εκτελούσε χρέη διευθυντή της δομής του Κολωνού.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.