Lifestyle

Catherine Zeta-Jones: Η τεράστια ομοιότητα με την κόρη της ποζάρουν για τσάντες

Catherine Zeta-Jones: Η τεράστια ομοιότητα με την κόρη της ποζάρουν για τσάντες

Πηγή Φωτογραφίας: Eonline.com

Η 19χρονη Carys είναι σωσίας της μητέρας της.

Μπορεί η Catherine Zeta-Jones να έχει αποχωριστεί για λίγο τα παιδιά της, δεδομένου ότι σπουδάζουν μακριά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να έχουν ένα βαθύ δέσιμο. Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία με την κόρη της, Carys, η οποία έχει αρχίσει να της μοιάζει αρκετά, μέσω της οποίας ήθελε να δείξει πόσο πολύ της λείπει.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Αναρτώντας μια λήψη από παλαιότερη φωτογράφισή τους, η 19χρονη ακουμπά τρυφερά το χέρι της στο πρόσωπο της μητέρας της, η οποία την κοιτάει στοργικά. “Ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι είναι να περνάω χρόνο με το γλυκό, γλυκό μου κορίτσι. Είναι η εποχή για ψώνια και κοριτσίστικο χρόνο”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της. “Σε αγαπώ τόσο μαμά μου”, απάντησε η Carys στην ανάρτηση της μητέρας της.

Οι αναρτήσεις της ηθοποιού, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε στη νέα σειρά του Tim Burton, Wednesday, υποδυόμενη τη Morticia Addams, της γνωστής dark οικογένειας, αποδεικνύουν το πόσο πολύ αγαπά την πραγματική της οικογένεια. Πριν από λίγες ημέρες, η Zeta-Jones αποκάλυψε πως ο σύζυγός της βρίσκεται στην Ευρώπη για γυρίσματα, με αποτέλεσμα να έχει κάμποσο καιρό να τον δει από κοντά. Ωστόσο, στην πρεμιέρα της νέας της σειράς, ο γιος της Cameron, αντικατέστησε τον πατέρα του για να συνοδέψει τη μητέρα του στο λαμπερό event.

View this post on Instagram

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Οι συνεχείς φωτογραφίες που αναρτά με τον σύζυγό της αποδεικνύουν πάντως πως της λείπει ο ποιοτικός χρόνος μαζί του, αφού μάλιστα φέτος πέρασαν την επέτειο του γάμου τους χώρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments