Lifestyle

Η Catherine Zeta – Jones μιλάει για τον σύντομο χωρισμό της από τον Michael Douglas

Η Catherine Zeta – Jones μιλάει για τον σύντομο χωρισμό της από τον Michael Douglas

Πηγή Φωτογραφίας: People

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων, το μυστικό του γάμου της με τον σύζυγό της, γιορτάζοντας πριν από λίγες ημέρες 22 χρόνια

Αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollwood, αν και στην αρχή η σχέση τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις, εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. Ο λόγος για την Catherine Zeta – Jones και τον Michael Douglas, οι οποίοι πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν την 22η επέτειο γάμου τους.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Η διάσημη ηθοποιός, με αφορμή τον νέο της ρόλο στη σειρά του Tim Burton, Wednesday, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Telegraph, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον σύζυγό της, αλλά και τον σύντομο χωρισμό τους το 2013.

“Είναι αδύνατο να μην υπάρχουν πάνω και κάτω αν ζεις με το ίδιο άτομο και ξυπνάς μαζί του κάθε μέρα. Ξυπνάω δίπλα στον Mike περίπου 25 χρόνια. Λατρεύω να είμαι παντρεμένη, όμως είναι τρελό πράγμα αν το σκεφτείς. Θα με παντρευτείς; Ναι. Όμως, τότε σκέφτεσαι εκείνη τη Chanel τσάντα για την οποία ξόδεψες μία περιουσία και δεν σ’ αρέσει πια. Θα την μεταπουλήσω”, είπε περιπαικτικά, αναφερόμενη στη δυσκολία του να είσαι για χρόνια με τον ίδιο άνθρωπο και να δεσμεύεσαι να μείνεις μαζί του για πάντα.

Παρόλα αυτά, οι δυο σταρ κατάφεραν να βρουν τον δρόμο πίσω και να δυναμώσουν τη σχέση τους, με τις ομοιότητες και τα κοινά τους χόμπι να βοηθούν αρκετά την κατάσταση. “Περπατάμε το γήπεδο του γκολφ μαζί για τουλάχιστον 4 ώρες τη φορά. Έχουμε πολλές σοβαρές ομοιότητες, επίσης. Γεννηθήκαμε την ίδια ημέρα με 25 χρόνια διαφορά”, εξήγησε η ηθοποιός.

Ωστόσο, η διαφορά ηλικίας τους δεν είναι κάτι που απασχολεί τη Jones, η οποία από την αρχή της σχέσης τους έκλεινε τα αυτιά της στα κακόβουλα σχόλια. “Είμαστε απλά καλοί ο ένας με τον άλλο, σεβόμαστε ο ένας τον άλλο και ποτέ δεν νιώθω πως είναι 25 χρόνια μεγαλύτερός μου. Θυμάμαι τον κόσμο να λέει: Όταν θα είσαι 50, θα είναι 75. Αυτά είναι απλά μαθηματικά”, είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments