Οδηγός

ΔΥΠΑ: Οδηγός εξυπηρέτησης Ειδικών και Ευπαθών ομάδων

ΔΥΠΑ: Οδηγός εξυπηρέτησης Ειδικών και Ευπαθών ομάδων

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε τον Οδηγό Εξυπηρέτησης για Ειδικές και Ευπαθείς κοινωνικές Ομάδες.

Η ΔΥΠΑ ανακοίνωσε τον Οδηγό Εξυπηρέτησης για Ειδικές και Ευπαθείς κοινωνικές Ομάδες. Ο οδηγός στοχεύει στην ενημέρωση των ατόμων που ανήκουν σε αυτές τις ομάδες για τα δικαιώματα τους, για τις σχετικές δράσεις και πολιτικές της Δ.ΥΠ.Α. και για την πλήρη πληροφόρησή τους για τα σημεία εξυπηρέτησής τους.

Ο οδηγός συντάχθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις δράσεις και τις πολιτικές της Δ.ΥΠ.Α., όπως έχουν αποτυπωθεί στα επιμέρους εθνικά σχέδια δράσης και ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την διαμόρφωση προγραμμάτων για τις ειδικές και ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Η ΔΥΠΑ στα πλαίσια της καταπολέμησης των διακρίσεων και της προώθηση της ένταξης και επανένταξης των ειδικών και ευπαθών ομάδων του πληθυσμού στην αγορά εργασίας, ένταξε στο νέο Οργανισμό της Υπηρεσίας τα ακόλουθα Τμήματα:

  • Το Τμήμα Ειδικών και Ευπαθών Ομάδων Ισότητας ([email protected]) της Διεύθυνσης Προγραμμάτων Ενεργητικών Πολιτικών (Α2) με πρωτεύοντα στόχο την ένταξη/επανένταξη στην αγορά εργασίας.
  • Το Τμήμα Ειδικών και Ευπαθών Ομάδων Ισότητας ([email protected]) της Διεύθυνσης Προγραμμάτων, Μεθόδων Διδασκαλίας και Διασύνδεσης (Δ2) με πρωτεύοντα στόχο την εξειδικευμένη παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης.
  • Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης ΚΕΚ της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ3) όπου εντάσσεται η εύρυθμη λειτουργία των Σχολών ατόμων με αναπηρία.
  • Η Διεύθυνση Ασφάλισης και Κοινωνικών Παροχών ([email protected]) που μεταξύ των άλλων, είναι αρμόδια για την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής πολιτική
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments